Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Tomb Raider Remastered I-III
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz Tanya- #29297 üzenetére
Ha erős vagy, igen. Van ismerős, aki ráadásul vékonykerekű cross-szal ment végig, más kérdés, hogy ő az "élő szövet a fém vázon" kategóriájú ember. Szóval szerintem itt azért nehezített pálya a cross, de működik, különösen mert van benne jócskán aszfaltos rész is, viszont a vastag murván (ha még az új útvonal is arra megy) lemenni meg fel nem lehet nagyon nagy öröm cross-szal. Viszont nem hajt a tatár, ez egy teljesítménytúra, szóval lényeg, hogy jól érezd magad, azt pedig nagyon lehet ezen, mert gyönyörű vidék.
De hátha jár erre más is, aki volt már többször esetleg, sőt a tavalyi új útvonalon is, mert én csak egyszer voltam, és azóta változott a szervezés és az útvonal is. Viszont a számokat nézve nehezebb is lett, nincs már 90 km-es táv, csak 108 km/1843 m szint, vagy a Kőris-hegyet kihagyva kevesebb, 105 km/1563 m szint, de azért ez sem az a hétvégi kiruccanunk tekerés, annál komolyabb erőnlétet igényel... Vagy én vagyok puhány, illetve igen, az vagyok, szóval speciel nekem ez komoly felkészülést igényel. Júliusig mondjuk megoldható még.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
Hirdetés
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA/INGYENFUTÁR!!!
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- Playseat Trophy - Logitech G Edition + FANATEC Kormány szett ELADÓ!
- IKEA Íróasztal 142x50 cm Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest