Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #28813 üzenetére
Azért sisak beszerzését mindezek ellenére is nagyon melegen ajánlanám. Ha ellenállsz, küldök elrettentő képet, milyen eredménye is lehet esésnek, és ezt veheted fenyegetésnek. A decemberi arcraesésem után készült fényképek sajnos tökéletesek sisakot nem hordók elborzasztására, mert az amúgy is ijesztő eredményhez hozzá kell számítani, hogy ez sisakkal együtt sikerült így. Anélkül betört fejet tippeltek az orvosok, és tkp az egészhez mindössze egyetlen elbénázott fékezés kellett...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Meme
aktív tag
válasz Thulcandra #28813 üzenetére
Szevasztok bogyókák!
-
Bikeman
aktív tag
válasz Thulcandra #28819 üzenetére
Kb ilyen összehajtogatva, emellett föl is lehet tekerni.
Nekem volt olyan gumim ami jó pár évet volt feltekerve a dobozában, mielőtt megvettem, utána kibontotttam, úgy állt még egy darabig, de befújtam szilikon sprével, most tettem fel a bringára, tökéletes. Ott, ahol a legjobban volt megtörve, egy ilyen fehér réteg keletkezett rajta, de körömmel piszkálva lejön.
Szóval ha veszel ilyen gumit, és tudod hogy még nem fogod használni, akkor érdemes kibontani, kör alakot formálni belőle és úgy tárolni.
Nekem is van még egy fölös új Smart Sam gumim, de "kiterítve" van a kocsik nyárigumi garnitúrái tetején fektetve. Ja és ami kell neki, hideg/hűvös, sötét, napfénytől elzárt hely. -
Meme
aktív tag
válasz Thulcandra #28828 üzenetére
ha csak tartalékba kell, akkor vegyél egyet a 2. osztályú Conti külsőkből amig még van. nálam speciel 1500-ért már van. alapvetően ha lehet válogatni (nálam lehet) akkor a 2. osztály nagytöbbsége egyátalán nem vészes. pl más van ráirva mint a gumi tényleges neve...
Oracle: Elastic lábszárvédő
[link]
én idén próbáltam ki, a b+ helyett ami kicsi volt. teljesen meg vagyok elégedve vele.
én 4500-ért adom. Ja a termo kell, nem a sima, ha valahol keresed.Ludsimon: hát meghalt a müanyag pedálod. nem kár érte vehetsz egy valamirevaló fém pedált, amit aztán javithatsz is, ha az recseg.
[ Szerkesztve ]
Szevasztok bogyókák!
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #28888 üzenetére
Jah!
Az a gyári vas nyeregcső, ami 7,5 éves, és látszatra rá van maszatolva valami krómnak tűnő izé.Az egyelőre így marad, lexarom. Most nem adok a látszatra. Először a műszaki állapotát szeretném helyrerakni, aztán a látszat.
Bár ha körül nézek itthon, lehet találok fekete zománcfestéket!
Lehet lekenem majd a hétvégén.Bár a váz szinterezéséről is lemondtam.
Sajnos akkor már tuti szemet szúrna egy tolvajnak, hiába belépő cuccokkal van pakolva, megtetszene neki a gyönyörű fehér szín, és vinné.
Hófehér lett volna.[ Szerkesztve ]
undefined
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #28916 üzenetére
Az még elmegy, de a 15 éves lányok is...
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Thulcandra #28916 üzenetére
ez a sisak már kifutott ha jól tudom, bár egy-két helyen még lehet maradt belőle. Ennek az utódja a tactic.
tr00p3r Boldog szülinapot!
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #28948 üzenetére
Ha megúszta az elalvós, mákja volt. Ha egy szembe mozgó autóval találkozott volna, akkor már igen sok eltérés lenne a sisakkal/sisak nélkül esetében. De egyébként aki hajlamos elaludni, annak természetesen még annál is inkább indokolt a sisak viselése.
Cigi: ... és ezért a dohányosok egyre nagyobb része szív zárjegy nélküli cigit...
Autós: Nem, ezt így gondolom. Hátha visszatartana pár hülyét, aki azt hiszi, hogy ő vagány gyerek és át tud érni a vonat előtt...
Lehet szakmai ártalom, és túl sokat látok az élet problémás oldalából, de rengeteg a felelőtlen ember, aki nem veszi a fáradtságot, hogy gondolkodjon a tettei következményein, a minimálbérre felvett sokmilliós lakáshitelektől kezdve a pH!-s újonctól óccón videókártyát vásárló, majd garis topikba a garancia hiánya miatt hüppögni járó emberkékig...Na de ez már nagyon off. Bringázzunk inkább.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
MmDorian
őstag
válasz Thulcandra #28972 üzenetére
a taposót csak taposod, ezzel húzol is, ergo hatékonyabb.
-
KaraDani
addikt
Gyorsabban is, mivel tudod húzni is a pedált nem csak taposni. Plusz ha jól beállítod mindíg a megfelelő helyen van a lábad a pedálon, nem csúszkál, nem kell igazgatni, ezzel is hatékonyabb vagy. Plusz biztonságosabb szerintem esős saras időben, nincs az a veszély, hogy lecsúszol róla, és azért borulsz. És nem utolsó sorban, szerintem egész más élmény úgy bringázni, hogy "össze vagy nőve" a bicajjal Én tavaly vettem, 1 hét használat után, már nem lettem volna hajlandó visszacserélni taposóra
-
Ariadne
őstag
Sőt, az első időkben a környezetedben élőket is szórakoztathatod általában kevéssé veszélyes, ám kívülről nézve annál vidámabb álló helyzetben eldőlésekkel. Tisztelet a kivételnek.
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
válasz Thulcandra #28975 üzenetére
Klipsz.
Nem kell feszesre húzni a szíjat, és nem fogja fixen bent tartani a lábad, ellenben ugyanúgy össze leszel nőve a pedállal. Legnagyobb baja, hogy esésnél nagyon rosszul jön, hogy nem old ki mint az spd, és bizony a lábad marad a pedálhoz rögzítve.Én is ilyet használok, spd cipő híján, az egysebességes országútin.
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #28978 üzenetére
Nem, azért mert egyszerűen elfelejted kiakasztani.
-
Xantomas
őstag
Pedig simán Majd holnap csinálok képet. Ma már elő nem keresem a bakancsomat.
-
dqdb
nagyúr
Micsoda finom, könnyed kerékpároscipő
tr00p3r: az előbb lemaradt, hogy boldog születésnapot! A csókolomról annyit, hogy láttam én már Mekiben vérben forgó szemű 17-18 éves eladólányt, akit lecsókolomozott és nénizett egy 10-11 éves forma kislány. Én meg vigyorogtam a háttérben az egészhez, és amikor sorra kerültem, szintén lenéniztem
Látom, a sisakos hozzászólásom megpörgette a topikot. Én azon akadtam ki, hogy pocsék időben, csúszós útviszonyok mellett, amikor az esés bele van kódolva a kétkerekű közlekedésbe, képes valaki kockáztatni. Ha jó időben, jó látási viszonyok mellett teszi, lelke rajta - én nem tenném - de ezek nem azok a körülmények voltak. A gyerekét is cipelő anyukának pedig dupla beszólás jár, mert sem őrá, sem a gyerekére nem került sisak (mondjuk sapka nélkül is elég meredek télen tekerni).
Idén télen 1 hónapig nem volt sisakom, mert a Meridával együtt azt is ellopták. Eszméletlenül rosszul, védtelenül éreztem magam nélküle, igyekeztem a bringázást a szükséges minimumra leszorítani ezalatt az idő alatt. Amióta vettem sisakot, sokkal többet tekerek. Nem gyorsabban, nem veszélyesebben, csak többet.
Sisakos sztori 1. Még nyáron egyszer elugrottam a közelbe (2×1 km) bringával, és már a tárolónál vettem észre, hogy a lakásban maradt a sisakom. "Én ezért fel nem megyek" felkiáltással elindultam szép kényelmes, biztonságos tempóban. Jobbkanyar jött egy egyirányú utcába, én befordultam, majd maximum fél méternyire álltam meg tövig húzott fékkel egy szabálytalanul szembejövő autó előtt. Ha lassabban reagálok vagy gyorsabban megyek, akkor a motorháztetőn kötök ki és lefejelem a szélvédőt. Én óvatosan mentem, 15 környéki tempóval, ügyeltem magamra, mégis majdnem baleset ért.
Sisakos sztori 2. Másik autós afférom, amikor "elütöttek", sisakban történt még évekkel ezelőtt. Elütöttek, mert egy autós lökött meg, és én elestem, de idézőjeles, mert elütésnek túlzás nevezni. Álltam egy 2×1 sávos út egyik oldalán, amin keresztül szerettem volna menni. Hiába volt üres a felém eső sáv, a túloldaliban folyamatosan haladt a kocsisor 10-15 km/s tempóban. Hosszú várakozás után az egyik autós megszánt, villantott, én elindultam, és amikor elé értem, akkor ő is elindult, és nekem jött. Én borultam, de komolyabb bajom nem lett, pedig a vállamra estem, azonban a földet éréskor a fejemtől pár centire volt mindössze a padka. Akkor örültem a sisaknak, pedig nem volt rá szükség.
Az esetlegesen felmerülő, az autóvezető nemét, korát és hajszínét firtató kérdésekre annyit tudok mondani, hogy nem fiatal volt, és nem szőke
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
KaraDani
addikt
válasz Thulcandra #28984 üzenetére
Első nap dőltem el vele 2X. Azóta egyszer sem. Én úgy éreztem abban az állapotban dőltem el amikor már annyira megszoktam, hogy nem az járt a fejemben, hogy megállásnál kiold, megállsnál kiold..., de még annyira nem, hogy meglegyen a reflexszerű a mozdulat megállásnál. Taposópedállal mentem valamikor pár hónapja, azon kaptam magam, már azon is oldalra húzom le a lábam megállásnál reflexből
-
törölt tag
válasz Thulcandra #28975 üzenetére
Én egyszer lágymányosi hídon jártam így majdnem. 40-50 közötti tempót mentem, mikor lecsúszott a lábam. Hát azt hittem, mindjárt a Dunában úszom.
De nem így történt, egyáltalán nem estem, pedig elég érdekes jobbra-balra-jobbra-balra hullámzó mutatványt írtam le. Ez még a favorit outimmal volt. A mostanit bár jobban uralom, mégis úgy érzem, ezzel lehet estem volna, rövidebb a tengelytávja, ennek megfelelően érezhetően sokkal mozgékonyabb.
Na erre azóta azért jobban odafigyelek, veszélyes ám, ha lecsúszik a pedálról a láb. Nagyobb sebességnél egyébként ezért is szeretem jobban a legnehezebb fokozatot bevetni, mint a könnyebben szaporán tekerni. -
Vasinger!
nagyúr
válasz Thulcandra #29070 üzenetére
LoL
Hát ilyen tábla sem sűrűn van Mo.-n, de ilyen minőségű bicó út sem...
-
Meme
aktív tag
válasz Thulcandra #29075 üzenetére
azért jók ezek a populáris méretezések, mert bezavarják az embert.
a 29" mtb-oknak 700-as kerekük van.
most amikor már nincs annyi átmérő, nem lesz senki olyan hülye, hogy csináljon még egyet. gazdaságilag öngyilkos lenne.Szevasztok bogyókák!
-
Xantomas
őstag
válasz Thulcandra #29075 üzenetére
Saját tapasztalataim alapján, terepen semmi hátrány nincs egy 26"-os kerekű mountival szemben, sőt... Nekem jobban bejön.
Amiben rosszabb, hogy több anyag kell bele, így ezáltal nehezebb a kerék, és több erő kell a beindításához, de utána tényleg olyan mint egy tank, mert átmegy mindenen.A felni átmérője ugyanúgy 622mm mint az outi, vagy trekking bicajoknak, de a vastagsága több. A 700C az a neve a méretnek.
Már egyre több helyen lehet kapni 29" gumit, de nagyon sok helyen bigfootnak, vagy vastag trekking guminak hívják.
-
KaraDani
addikt
válasz Thulcandra #29111 üzenetére
Mit szemeltél ki, vagy csak én nem láttam és írtad már?
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Thulcandra #29118 üzenetére
és ez mennyibe fájt ahol nézted?
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Thulcandra #29120 üzenetére
nem rossz kis gép. Annyit megér
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #29120 üzenetére
Magyarországon ki forgalmazza? Érdekelne még pár modell, elég szépnek tűnik még ez a viszonylag alap cucc is.
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #29240 üzenetére
Jaja, van szemét rendesen!
Még nem is láttad mi volt a bokor mellett...
Nem fényképeztem le, nem szeretem az ilyeneket megörökíteni.
4 nagy kukás zacskó szétcincálva, minden szanaszét...
Jött is egy kóbor kutya, de aztán meglátott és elhúzott.[ Szerkesztve ]
undefined
-
KaraDani
addikt
válasz Thulcandra #29240 üzenetére
Na nekem is megvolt az év első valamirevaló tekerése. Bp.- Nagytarcsa-Isaszeg-Dány-Valkó-Gödöllő. Isaszegen találkoztunk Gödöllői barátommal. Minden tiszteletem az övé, hogy ezzel a járgánnyal bevállalta az 50 es távot. Találkozási ponton pumpáltunk még a hátsó kerekébe, aminek egy hatalmas bumm lett a vége, úgy hogy abszolút nem volt túlfújva. Már feladta volna, amikor mondom próbáljuk bele a 700*35 ös tartalékbelsőmet. Ez a művelet majd félóráig tartott, amire az istentudja hány éve odagyógyult anyákat sikerült szószerint lerúgnom Aztán fél órát próbáltam centrírozni neki, hogy vállalható szintű 8as legyen csak benne de feladtam, az a felni halott. Természetesen azért elindultunk, hátulról látva félelmetes volt az a 8as, és hozzátenném, hogy a váltója se működött, úgyhogy egysebiként funkcionált a gép. Ebből kiindulva átlagról nincs értelme beszélni, kényelmes beszélgetős tekerés lett. Kb. 5 km múlva lelazult a stoplim, és az egyik csavar elveszett, úgyhogy én meg jobb stopli nélkül SPD-ztem tovább Ezután Dánynál Balázs megszólalt, hogy itt tud egy aszfaltos rövidtést, és nincsenek autók. Elindultunk, akkor csak nem lesz akkora sár Íme az aszfaltos shortcut:
Gödöllőről HÉV-eztem haza, elég volt így elsőre ez a 65km es táv.[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz Thulcandra #29273 üzenetére
Ő mondta, úgy emlékezett, hogy aszfaltos és rövid. Aztán közbe rájött, hogy simsonnal volt rövid anno.
Amúgy te írtad, hogy szedtél porcerősítőt? Azt fel kell iratni, vagy sima Béres Forte jó vajon? Minden tekerésnél fáj a jobb térdem, a bal sosem. Mindíg próbálgatok más beállítást, nyerget, SPD stoplit, de egyszerrűen nem jutok semmire. -
Xantomas
őstag
válasz Thulcandra #29552 üzenetére
Nekem bejön a Powerade, de tény hogy csak pszihológiai ereje van. Néha energiazselét szoktam venni, az viszont gyorsan hat, de a házi téliszalámis, margarinos paprikás zsömlénél, gumicukornál, és banánnál nincs jobb.
Mod:
Balatonra majd saját készítésű műzliszeletet akarok vinni. Mézzel, cukorral összekeverni a magvakat, mazsolát, összetört kukoricapelyhet, bevágni egy formába, szilikonos papírra önteni, és betenni a sütőbe, hogy összefogja a méz és a cukor.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Isostar nekem hatásos dolognak tűnik eddig, de persze csak hosszú túra, tt vagy más verseny alkalmával érdemes. Van olyan, amikor már hiába iszom a sokadik liter vizet, nem elég, na akkor nagyon jót tesz pár korty isostar, valami tényleg van benne, ami fokozza a teljesítményt és megint visszatér az ember ereje kicsit. Ami érdekes, hogy ehhez viszont a névlegeshez közeli arányban kell vízben oldani, legalábbis amíg túlhígítva használtam, nem igazán éreztem hatását.
Egy-egy müzliszelet vagy csoki pedig eléhezés ellen kell szerintem, kis helyen elfér ráadásul, egyébként meg házi szenyó rulez. Szerintem.mod: Energiazselé broáf, egy facér Decathlonos még van nálam, két évvel ezelőtti 24h óta. A verseny másnapján hajnalban már elég rosszul éreztem magam a kialvatlanságtól meg úgy általában, ezért benyomtam egyet, persze sok vízzel. Na onnantól még annál is rosszabbul voltam, visszagondolni is rossz rá. Szóval nekem nem jött be, de hallottam, hogy versenyzők gyakorlatilag napokig élnek ezen. Hát legyen az övék.
mod2: Háziszenyóra akkor két szavazat, plusz a banánhoz csatlakozom, gumicukrot pedig kipróbálom. Házi müzli, tetszik, kipróbálom, a boltiakat nagyon utálom.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Egy csokit ha betolsz add gyorsan energiát ,de hamar el is fogy . Vegyes könnyű táplálkozás a legjobb.
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #29577 üzenetére
18 km/h azért nem olyan sok, főleg tekintve, hogy viszonylag sík a terep. Végig aszfaltos úton lehet haladni, nem?
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #29581 üzenetére
Persze, nem is azt mondtam, hogy mindenkinek tartható, csak annyit, hogy nem olyan sok.
-
KaraDani
addikt
válasz Thulcandra #29640 üzenetére
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #29640 üzenetére
Láttad Te egyáltalán a Scottomat?
Mert nem úgy tűnik...
Azért ez most olyan volt, mint ha valami 2003-as Astra, meg 2008, vagy '07-es Porsche-ről beszélnénk, teljesen más kategória.
Meg is sértődtem.
Na jó nem, de elég rosszul esett, azt hiszem elég nehéz a kettőt összekeverni.undefined
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #29646 üzenetére
Egyszerűen rossz néven vette, hogy összekeverted a két bringáját, ennyi.
-
KaraDani
addikt
válasz Thulcandra #29928 üzenetére
Csak össze vannak gyűjtve a különböző szervezésű túrák. Simán odasétálhatsz és nevezhetsz. Ha befizeted az 1000Ft éves tagságit akkor, meg legtöbb túránál valamennyi nevezési díj kedvezményben részesülsz.
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #29928 üzenetére
Kinézed, elmész, befizeted azt a pár száz forintot, végigmész, kapsz szendvicset-itókát-kitűzőt, és örülsz.
mod: Legtöbb helyen annyi elvárás van, hogy ha kiszállsz útközben, szólj a szervezőknek, hogy ne keressenek feleslegesen. Egy "seprű" csapat (általában a pontőrökből) végig szokott menni ugyanis a távokon, amikor már mindenkinek be kellett volna érnie, hogy ne vesszen el senki, legalábbis ez a szokás normális szervezésnél. Nagyon jó bulik szoktak lenni, sokszor spontán kisebb csoportok alakulnak, van hogy már odfele menet a vonaton.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #29989 üzenetére
No én december óta viszont fokozottan hiszek abban, hogy vannak normális emberek, mióta az a család összekanalazott engem a Budakeszi út közepéről, és nem csak ők álltak meg... Pedig ez a város aztán pláne nem arról híres, hogy olyan fenemód segítőkészek lennének az emberek.
mindenki: És ha már Sheldon Brown volt, ő valóban a hogyismondjam, egészen különleges kerékpáros kategória, pl. ennyi bringája volt. Egyébként nagyon jó leírások vannak a honlapján arról, hogy pl. milyen a négyszögtengelyes, ISIS és octalink hajtómű, milyen gumi/felni méretezések vannak, no meg hogy hogyan fékezzünk, meg rengeteg hasonló általános kérdésről.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Thulcandra #29989 üzenetére
Némi guglizás után megtaláltam a képed,közzéteszem mintegy magyarázatképpen az utasok rémületére.A félős egérke avatar senkit se tévesszen meg!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #30288 üzenetére
Jó kis kép... nem csodálom, ha ezt mondtad neki
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
dqdb
nagyúr
válasz Thulcandra #30288 üzenetére
Az a link eléggé büntet. Al Bundy klasszikusát tudom idézni: segítség, megvakultam
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #30760 üzenetére
Jó képek azért én tavaly tekertem körbe a Fertő-tavat ( blogomban láthatod a leírást is )...
De idén is készülünk egy nagyobb társasággal
Ma én is bringázni akartam menni, de előtte szeretném elvinni egy tavaszi szervízre, mert sztem lenne mit állítani rajta, én meg nem vok szakértő... küllők közül is lazult egy kettő, sőt egy olyan laza, hogy teljesen elképedtem...Meme: hétköznap és hétvégén hogyan vagytok nyitva? közben megtaláltam a honlapon bocs
[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #30764 üzenetére
Pontosan! Egy teljesen más világba csöppenünk!
Mi most 3 nap alatt fogjuk körbetekerni, mert jönnek kisgyerekek és idősebbek is.
De a Balatont 2 nap alatt fogjuk már várom mindetA remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Thulcandra #30774 üzenetére
Parádfürdő felé. Ilona völgy - Várbükk
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Thulcandra #31070 üzenetére
Valamit biztos ér... de én se szoktam beleszórni.
-
dunc
nagyúr
Gyermekorunkba ,a mi pelusunkat is hintőporozták Azt mondják nem ragad oda a külsőhőz,én cseréltem köpenyt és raktam rá 1 mp-s művelet.
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Akkor jó, ha vizes a belső, mert a kádban kerested rajta, hogy hol a lyuk.
#30929: Nem ellentartani, hanem az imbuszkulcs végére húzod rá, hogy nagyobb erőkart kapj.[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
válasz Thulcandra #31153 üzenetére
Én ma kaptam szét.
Ezeket a videókat követtem, és gyönyörűen szétjött.Olyan rohadt mocskos saras fekete volt az olaj a lábakban, és barna az olajos csillapítóban hogy nem kicsit megijedtem...
Most csöpög kifele belőle még a maradék szmötyi, holnap, vagy valamikor meg töltöm fel."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Thulcandra #31168 üzenetére
Milyen teló van benne? Az olcsóbbakat azért nem szeded így szét. Van amelyikkel sokmindent nem lehet kezdeni, max bezsírozni...Igaz én nem vagyok vmi nagy szaki.
-
amargo
addikt
válasz Thulcandra #31179 üzenetére
Mindenki annyit, amennyit még élvez
Voltam olyan túrán is, ahol 300m-t ugráltunk rönköt hasonló terepen - vihar miatt -, na az fura volt.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs