Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok kedves ármesterek és fórumtársak!
Az én megkeresésem talán kicsit formabontó lehet, mivel én nem eladni szeretnék bringát, hanem venni.
Találtam egy régi évjáratú (2012-es) bringát, amitől kora miatt kicsit félek, de hátha ti meg tudtok nyugtatni, vagy éppen lebeszélni róla
Képről szépnek tűnik, de nem szeretném megégetni magam vele
Illetve természetesen egy árat becsülni rá.Bocsi, ha esetleg kevés, de csak annyi infóval tudok szolgálni, amennyi a hirdetésben szerepel.
(Nem tudom, hogy hirdetést lehet-e linkelni, úgyhogy inkább bemásolom az adatokat)
"
Állapot: újszerű
Szín: fekete
Méret: 20''
Típus: Mountain bike
Márka: Merida
Váztípus: FérfiEladó merida bignine 1200 típusú kerékpár
29"kerekek, fehér küllők, olajos tárcsafék, Magura fékkarok, sram váltó kormány megemelve
" -
Pszihonaranc
senior tag
válasz Tothgera30 #395 üzenetére
Ez mit jelent? Homemade gányolás? Vagy minden oké, csak unorthodox megoldás egy ilyen bringához
#396 Runner_fxr : Akkor azt mondod, hogyha max 220ért adja, és műszakilag rendben van, akkor nem kell félnem tőle, jó vétel? (vagy ilyen áron ilyen kategóriában vannak bőven jobbak?)
Abban is lehet még itt tanácsot kérni, hogy mit / hogyan nézzek át rajta egy személyes találkozónál?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Tothgera30 #398 üzenetére
Akkor jó, gondolom könnyen vissza lehet alakítani a kormányt. Nekem sem tetszik, gondolom a tulaj ilyen chopperesen szerette használni vagy simán valami városi bringának (a külső gumikból ítélve is)
Váz sérülés: (felületi) azt meg tudom nézni.
Repedés a vázon : ilyet még sosem láttam élőben de azért csak észreveszem ha lenne
Mit jelent az, hogy a csapágyak rágnak?
Sor és lánc kopást értem. Csak szemre nézzem, vagy kell valami eszköz hozzá?Ivana :tényleg rendhagyó arányok én majd rendesen szeretném használni. 20"-os méret 19"-os kerekekkel pont jó 180-185 cm-hez ezen a biciklin, igaz?
'38-as?? Nem szokott lerúgni magáról? Igazi drót szamár lehet
Amúgy a leírtak és a képek alapján minden alapvető alkatrész gyári a bringán?
Köszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Vegyes, mindenes használatra szeretném : aszfalt, terep - föld, kavics, közepes dombok. Semmi extrémre nincs szükségem, de azért sportos használatot képes legyen teljesíteni.
Értem!
Akkor kerék jól forogjon,
Lánc és sor ne legyen elkopva,
Vázon ne legyen sérülés
(eddig még én is tudtam volna, nem is vagyok olyan rossz ezekszerint )
Váltót és féket hogyan tudom ellenőrizni, hogy kB mennyi lehet még a várható élettartamuk? -
Pszihonaranc
senior tag
válasz Runner_fxr #452 üzenetére
Köszi!
Esetleg még tudsz olyat mondani, hogy szerinted ezek közül melyik éri meg legjobban / melyik lehetne a legjobb választás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
- Nyomtató topik
- iOS alkalmazások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest