Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
-
-szabi-
addikt
válasz
nevemfel
üzenetére
A button:link, :hover, stb azt w3schools oldalon a Hoverable Buttons fejezet alatt olvastam.
Ha nem anchor akkor, hogyan lehet rá linket illeszteni? -
coco2
őstag
válasz
nevemfel
üzenetére
A webscriptelésben a legnagyobb problémát szerintem az okozza, hogy soha nincsen idő semmire. Nem mintha az szakmai probléma lenne, mint inkább üzleti / társadalmi. Az viszont szakmai, hogy lassanként évenként kell megint újratanulni a bégetést, mert nem képesek olyan megoldást adni az okosok, ami ne már megint kő - papír - olló játékként végződne. Apropó, ha magadat közéjük sorolod, akkor az a te bűnöd is.
Lévén a webkliens pont a leggyengébb oldalam, a szakma nevében elfogadom az összeszidást azért is, mert dolgokkal néha 200x lassabban végzek, mint mások (mert nincs kéznél mindig mindenre előre kitesztelt kód mintám és nem napi szinten csak react vagy akármilyen projecteket heggesztek), és azért is, mert időnként kerülő úton közlekedek az egyenes helyett csupán azért, mert az egyenes útnak a létezéséről sem tudtam. Azokkal a gyengeségeimmel tisztában vagyok. Hanem amíg a felhasználót csak a végeredmény felhasználói élménye érdekli, és nem a technikai háttér részletei, éppenséggel ne lőjj nagyon túl a célon. Szidást talán érdemlek, de halál büntetést nem.
-
coco2
őstag
válasz
nevemfel
üzenetére
Az append, az hozzáfűz, és nem keretbe foglalt. Amit hozzáfűzöl egy már létező dokumentumhoz, az az addigi dokumentum után jelenik meg, és nem a létező részt kezdi el letakardni. Leszámítva, hogy jó előre gondoskodtál róla, hogy olyat megtehess, de nem tűnik úgy, hogy ott arról lenne szó. Például mert nincsenek pozícionálások sem.
-
Taci
addikt
válasz
nevemfel
üzenetére
<script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/axios/dist/axios.min.js"></script><script>if (typeof axios == 'undefined') {document.write(unescape("%3Cscript src='../js/axios.min.js?v=0.26.1' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));}</script>Köszönöm, ez így pont úgy működik, ahogy szeretném.
(Direkt megnéztem, az axios típusára "function" jön vissza, ha elérhető az első forrás.)@martonx: Mivel ezekben a témákban nekem még minden új (főleg akkor volt az, amikor kérdeztem anno), nem tudok szűrni, hogy mi jó vagy rossz tanács. A segítő szándékot feltételezem, hisz' én is úgy válaszolok.

De mi a baj az axios-szal? Maradhatott volna a XMLHttpRequest? Vagy valami más? Csak mert már úgyis ez a "közegem", szóval szeretnék belelátni. -
-
coco2
őstag
válasz
nevemfel
üzenetére
Edit: második nekifutás

Szóval köszönöm a tippeket. A free fontokat illetően van esetleg tapasztalat arról, hogy valamelyiket sűrűn használod, és nincs velük weblap betöltésnél túl sok lassulás? Vag yakár kérdezhetném úgy is, hogy amivel riogatják weben a népet, hogy lassú a töltés, tényleg előfordul az valaha valahol is?
-
coco2
őstag
válasz
nevemfel
üzenetére
A web safe fonts listán túl kicsit részletesebben mit jelent az, ha egy font "nem található meg" egy platformon? Képesek a böngészők automatán letölteni és cache-elni font táblákat?
Edit: Hirtelen átnéztem a web safe font listát az első linkeden a második link listájához képest, és olybá tűnik, nincs ott egyik sem. A web safe fontok egyike sem free üzleti célra? Hogy a fenébe csinálják a mai weblapok? Minden létező mobilos weblap üzleti licencet fizet
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest