- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Á, ugyan, csak teszteltem (volna) az új funkciót (ha lenne) :D
Persze megvannak a ''klienseim'', akiket ikszelnék, de a fórummotor ilyet nem eszik, a JavaScript-hez meg jól össze kellene szednem magam (nehéz már rávenni az embernek magát a húsz évvel ezelőtti programozástechnikákra... lusta vagyok egy kicsit, na, meg sajnos tényleg nincs ilyen játékokra időm mostanában). -
Alan
aktív tag
Á, hagyjuk, majd ha nagyon kell, megcsinálom kliensoldalon JavaScript-ben a Proxomitronnal... sajnos ahogy az utóbbi napok hozzászólásait nézem, alig maradna valami a szűrés után...
-
Alan
aktív tag
Hmm, miért nem szólt senki hozzá a témához? És miért 4-es sorszámú a hozzászólásom?
:D:D:D
Na ezt az effektet szeretném. Nem twollah miatt, azt előre leszögezhetem. Érdekes egyéniség, de abszolút nem a szűrendő fajta. -
azzio
aktív tag
vagy csak nem szereti vitatkozás közben, ha a másik fél is megszólal :)
egyébként.
egyébként ahol be lehet állítani, hogy hány hozzászólást mutasson 1szerre, meg milyen irányban, tehetnétek egy jelölőnégyzetet ''twollah hozzászólásainak elrejtése'' szöveggel :)
csak vicceltem -
Alan
aktív tag
Ez az új motor tud olyat, hogy egyes (beállított) felhasználók hozzászólásait automatikusan ne mutassa a legenerált oldalakon, mintha azok a hozzászólások nem is léteznének (''user ignore list'')? Sokszor nagyon jó lenne.
Aktív témák
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest