Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
guest
veterán
Hi
nekem soltek sl75drv2-es alaplapom van. SZerintem kb ua a ketto. MAgatol nem mer semmit:)meri a proci homersekletet (1-es), meg ahova a termisztort radugod azt meri (adjak az alaplaphoz)
NEzd meg a biosban...
A hozza adott meroproginal meg kapcsold le az ahol -55 fokot mer, azert meri mert ''nem mer semmit''. -
York
tag
Szia
Nah az ok de az nem a 3. homero lenne a 2. meg alapbol mernie kene valamit ?
Van valaki aki ilyen lapot hasznal es mer vmit 2. homeruje?
a -55 fok valszeg azert van mert nem mer semmit
Elore is koszi -
asterx
csendes tag
A 2. és 3. hőmérő tipikusan a házban uralkodó hőmérsékletet mutatja. A -55 az Antarktiszon gondolom normális :D
Egyébiránt ezek általában csak hőmérő csatlakozások szoktak lenni, amire rá kell dugni az alaplaphoz kapott hőmérőt (fekete kábel, végén kis sárga áttetsző fóliában egy ellenállás). Ha ezt nem dugod be akkor szerintem elképzelhető, hogy a -55 az Antarktiszon kívül is normális. -
York
tag
Hetvegen raktam ossze 1600+ xp meg soltek SL-75DRV4 128 MB ddr mert 256 MB nem ment :)
A gondom az, hogy hofok merok az elso meri a cpu hofokot a 2. es 3. meg -55 fok, de miert mit nem kapcsoltam be vagy ... ???
Vagy ez normalis? -
MadMag
csendes tag
Hello!
Valószínüleg az AGP apperture méretét állítottad túl kicsire. Tedd nyugodtan a maximumra (BIOS), mivel az csak a lehetősége, hogy texturákat tároljon a rendszermemóriában a videókártya. A foglalás dinamikusan történik, úgy mintha a Windows-ban a virtuális memóriát úgy állítanád be, hogy 0-128MByte. Ha nincs szükség rá, nem foglal helyet.
Üdv! -
guest
veterán
Hi. Megvan az új gépem.
XP 1700+, Soltek SL75drv4, ASUS gef 3 Ti 200, 256 ddr ram. a Via 4in1 az, ami a gyári CD-n volt. Elinditom a 3dmark 2001-et, és kiirja, hogz vmilyen memó elfogyott. A legújabb 4in1 megoldja a problémát? vagy van egyébb ötlet. Játékoknál csak kisebb probléma van. Az említésre sem méltó. Löszi a válaszokat. Bye.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest