- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
guest
veterán
Hi
nekem soltek sl75drv2-es alaplapom van. SZerintem kb ua a ketto. MAgatol nem mer semmit:)meri a proci homersekletet (1-es), meg ahova a termisztort radugod azt meri (adjak az alaplaphoz)
NEzd meg a biosban...
A hozza adott meroproginal meg kapcsold le az ahol -55 fokot mer, azert meri mert ''nem mer semmit''. -
York
tag
Szia
Nah az ok de az nem a 3. homero lenne a 2. meg alapbol mernie kene valamit ?
Van valaki aki ilyen lapot hasznal es mer vmit 2. homeruje?
a -55 fok valszeg azert van mert nem mer semmit
Elore is koszi -
asterx
csendes tag
A 2. és 3. hőmérő tipikusan a házban uralkodó hőmérsékletet mutatja. A -55 az Antarktiszon gondolom normális :D
Egyébiránt ezek általában csak hőmérő csatlakozások szoktak lenni, amire rá kell dugni az alaplaphoz kapott hőmérőt (fekete kábel, végén kis sárga áttetsző fóliában egy ellenállás). Ha ezt nem dugod be akkor szerintem elképzelhető, hogy a -55 az Antarktiszon kívül is normális. -
York
tag
Hetvegen raktam ossze 1600+ xp meg soltek SL-75DRV4 128 MB ddr mert 256 MB nem ment :)
A gondom az, hogy hofok merok az elso meri a cpu hofokot a 2. es 3. meg -55 fok, de miert mit nem kapcsoltam be vagy ... ???
Vagy ez normalis? -
MadMag
csendes tag
Hello!
Valószínüleg az AGP apperture méretét állítottad túl kicsire. Tedd nyugodtan a maximumra (BIOS), mivel az csak a lehetősége, hogy texturákat tároljon a rendszermemóriában a videókártya. A foglalás dinamikusan történik, úgy mintha a Windows-ban a virtuális memóriát úgy állítanád be, hogy 0-128MByte. Ha nincs szükség rá, nem foglal helyet.
Üdv! -
guest
veterán
Hi. Megvan az új gépem.
XP 1700+, Soltek SL75drv4, ASUS gef 3 Ti 200, 256 ddr ram. a Via 4in1 az, ami a gyári CD-n volt. Elinditom a 3dmark 2001-et, és kiirja, hogz vmilyen memó elfogyott. A legújabb 4in1 megoldja a problémát? vagy van egyébb ötlet. Játékoknál csak kisebb probléma van. Az említésre sem méltó. Löszi a válaszokat. Bye.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HONOR 400 PRO 5G 12/512 GB Dual SIM Ezüst
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest