Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domeapo
csendes tag
Free megoldások (amiket én eddig ismerek):
spy-bot
ad-aware
spyware terminator
a-squad
Mondjuk a jogtisztaság ösvényein mozogva ezekkel lehetne először próbálkozni
Menet közben a folyamatlistához még egy adalék: Winservices nevű, ingyenes progi. (gyomlálni lehet...)
Azon vitatkozni, hogy melyik a jobb teljesen felesleges, mivel ajándék lónak ne nézd a fogát... Egyik sem tökéletes, de ez igaz a kereskedelmiekre is. A Spy-Bot-nak van egy kis rezidens része Tea Timer néven, az az ilyen böngésző eltérítéseket egész jól kivédi. -
domeapo
csendes tag
válasz
BlacKSouL #548 üzenetére
Blacksoul, kipróbáltam ''üzemi'' körülmények között a Spyware Terminatort, egy tanteremben (nem az oskolában, egy másik helyen). Tapasztalatok:
Nem mindegy, hogyan állítod be, mert alaphelyzetben elég sok mindent nem enged...
A víruskereső része tényleg megy, tehát mint rezidens víruskereső is megy, bár az eicar-t nem vette észre...
A rendes használathoz nem árt a beállítások között rendet tenni, ha megvan, akkor gyakorlatilag egy alap víruskeresőd is van. -
domeapo
csendes tag
Más: van-e gyakorlati tapasztalata valakinek a Spyware Terminator clamav-os integrációjával? El lehet hagyni más víruskeresőt, elvannak ezek így együtt egy gépen? Konkrétan egy általános iskola P2-es gépei és jogtisztasági szempontok játszanak... (Tudom, hogy ez ingyenes)
-
domeapo
csendes tag
válasz
BlacKSouL #568 üzenetére
Igazad van, távol áll tőlem, hogy bármit is lehúzzak. Kicsi vagyok én ahhoz... Csak fel akarom hívni a figyelmet arra, hogy nem feltétlenül kell a kéznél lévő, legegyszerűbb dolgokhoz ragaszkodni. Legyünk nyitottak... A ZA egyébiránt szolgáltatások területén messze jobb, mint az xp-é. De ez majdnem az összes külsősre elmondható. A másik pedig a konfigurálás kérdése, ha valaki matatni akar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- Reklámblokkolók topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest