- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cserfa
csendes tag
Én Kasperskyt Anti-Virust használok olykor Spy Sweeperrel.
A Spy Sweeperrel rootkiteket is képes eltávolítani (legalábbis a specifikáció szerint, nekem nem talált).
A Spy Sweeper jokkal jobb, mint ad Ad-Aware, utóbbi egyszerűen nem vesz észre ezt-azt. Ad-Aware-ről tértem át Spy Sweeperre. Mégpedig azért, mert volt egy trójai, mely minduntalan visszarakta magát a System volume ...-ból, meg innen-onnan. A Kaspesky látta ugyan, jelezte is, de nem tudta kiirtani.
Az Ad-Aware semmit nem talál Spy Sweeper és a Kaspesky után, a Kaspersky önmagában is igen jó, mióta a Spy Sweeperrel kipucoltam a trójait, amivel a Kapreskí nem bírt, többet a Spy Sweeper sem talált semmit. Mellettük az Ad-Aware tök felesleges, mondom, soha semmit nem talált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest