Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
Segítséget kérek kedves fórumtársak! Úgy jártam, hogy kaptam egy csinos kis vírust.
Nincs is ezzel semmi probléma, a Norton szépen eltávolította, majd a vele jött trójai izéket is sikerül leszedni az Ad-Aware és a SpyBot segítségével! Legalábbis azt hittem! Egy valami azonban mégiscsak fent maradt és nem tudom leszedni. Az említett programok már nem találnak problémát, holott az még ott van!
Egy kis programocska ami Windows indulásakor töltődik be a többi program közé! A neve alapján nem találom sehol pedig már mindenhogy rákerestem! Ha elindítom a progit és az alkalmazások között rányomok az Ugrás a folyamatra sorra akkor az explorer.exe folyamathoz ugrik. Tudtommal az pedig kell a Windows működéséhez tehát kézzel nem tudom leállítani a progit. Nincs több öteletem. Mi tegyek.
A programról raktam fel két képet ide: [link] (az oldalon az első két kép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs is ezzel semmi probléma, a Norton szépen eltávolította, majd a vele jött trójai izéket is sikerül leszedni az Ad-Aware és a SpyBot segítségével! Legalábbis azt hittem! Egy valami azonban mégiscsak fent maradt és nem tudom leszedni. Az említett programok már nem találnak problémát, holott az még ott van!