Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
Segítséget kérek kedves fórumtársak! Úgy jártam, hogy kaptam egy csinos kis vírust.
Nincs is ezzel semmi probléma, a Norton szépen eltávolította, majd a vele jött trójai izéket is sikerül leszedni az Ad-Aware és a SpyBot segítségével! Legalábbis azt hittem! Egy valami azonban mégiscsak fent maradt és nem tudom leszedni. Az említett programok már nem találnak problémát, holott az még ott van!
Egy kis programocska ami Windows indulásakor töltődik be a többi program közé! A neve alapján nem találom sehol pedig már mindenhogy rákerestem! Ha elindítom a progit és az alkalmazások között rányomok az Ugrás a folyamatra sorra akkor az explorer.exe folyamathoz ugrik. Tudtommal az pedig kell a Windows működéséhez tehát kézzel nem tudom leállítani a progit. Nincs több öteletem. Mi tegyek.
A programról raktam fel két képet ide: [link] (az oldalon az első két kép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs is ezzel semmi probléma, a Norton szépen eltávolította, majd a vele jött trójai izéket is sikerül leszedni az Ad-Aware és a SpyBot segítségével! Legalábbis azt hittem! Egy valami azonban mégiscsak fent maradt és nem tudom leszedni. Az említett programok már nem találnak problémát, holott az még ott van!