Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aky
tag
Sziasztok. Kerdesem lenne az Outpost firewall hasznaloihoz, de az sem baj ha mas segit

Feltelepitettem es egesz jol is mukodik meg vagyok vele elegedve, csak egy problemam van, nem tudom engedelyeztetni a kapcsolatot a laptop es az xboxom kozott. Ha Total Commanderben ftp-vel csatlakozom az xboxhoz az tokeletesen mukodik , mivel az outpost automatikusan letrehozta a szabalyt. De ha siman parancssorbol probalom megpingelni az xboxot nem jon vissza valasz. A boxom ip-je: 192.168.0.155 a laptope pedig 192.168.186. Nagyon megkoszonnem ha valaki elmondana hogy tudom beallitani a tuzfalat hogy mukodjon a kapcsolat kozottuk.
Valaszokat elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI 3090 24GB
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest