Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aky
tag
Sziasztok. Kerdesem lenne az Outpost firewall hasznaloihoz, de az sem baj ha mas segit
Feltelepitettem es egesz jol is mukodik meg vagyok vele elegedve, csak egy problemam van, nem tudom engedelyeztetni a kapcsolatot a laptop es az xboxom kozott. Ha Total Commanderben ftp-vel csatlakozom az xboxhoz az tokeletesen mukodik , mivel az outpost automatikusan letrehozta a szabalyt. De ha siman parancssorbol probalom megpingelni az xboxot nem jon vissza valasz. A boxom ip-je: 192.168.0.155 a laptope pedig 192.168.186. Nagyon megkoszonnem ha valaki elmondana hogy tudom beallitani a tuzfalat hogy mukodjon a kapcsolat kozottuk.
Valaszokat elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Elektromos autók - motorok
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest