Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aky
tag
Sziasztok. Kerdesem lenne az Outpost firewall hasznaloihoz, de az sem baj ha mas segit
Feltelepitettem es egesz jol is mukodik meg vagyok vele elegedve, csak egy problemam van, nem tudom engedelyeztetni a kapcsolatot a laptop es az xboxom kozott. Ha Total Commanderben ftp-vel csatlakozom az xboxhoz az tokeletesen mukodik , mivel az outpost automatikusan letrehozta a szabalyt. De ha siman parancssorbol probalom megpingelni az xboxot nem jon vissza valasz. A boxom ip-je: 192.168.0.155 a laptope pedig 192.168.186. Nagyon megkoszonnem ha valaki elmondana hogy tudom beallitani a tuzfalat hogy mukodjon a kapcsolat kozottuk.
Valaszokat elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest