Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
geminii
csendes tag
Nos gyerekek, azthiszem kijelenthetem hogy spyaxe ügyben megtaláltam a végleges megoldást. Erre tessék fáradni: [link]
A teendő eléggé egyszerű; letöltöd a Smitrem.exe-t, kitömöríted egy tetszőleges mappába, majd csökkentett módban újraindítod a gépet (bár nekem simán winfos alól működött) majd lefuttatod a RunThis.bat nevű fájlt. és kérdezni fog mindenfélét. Olvassátok el figyelmesen, de többnyire csak meg kell nyomni egy gombot a folytatáshoz.
(ha a spyaxe már telepítve van a gépeden akkor előbb azt uninstallálni kell, de ez automatikusan végre fog hajtódni)
Nálam teljesen leírtotta, de mivel teljesen szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban (vagy ez vagy reinstall winfos, sok vesztenivalóm nem volt), biztos ami biztos alapon lefuttattam a spyware doctort, az m$ antispywaret, az ad-aware-t, és a spybot s&d-t; az eredmény mindenesetben negatív, tehát úgy néz ki valóban működött a dolog.
Hátha ez segít nektek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi