- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Spybotnak már benne van az adatbázisában, elvileg meg kellett volna akadályoznia, ha jól működik, de ha megint egy újabb verziója a régebbi SpyFalcon sorozatnak, akkkor nem biztos hogy bír vele. Első körben tudnám ajánlani a SpySweepert : [link] Ez legtöbbször leszedte eddig. Ne feljtsd el kikapcsolni a rendszervisszaállítást, és csökkentett módban újraindítani a gépet, és úgy keresni/irtani! Ha kész, akkor keress rá az xp keresőjével rejtetteket keres beállítással a következőkre egyesével, és ha van belőlük, akkor kézzel töröld őket :
msvol.tlb
ld****.tmp
ncompat.tlb
interf.tlb
mssearchnet.exe
nvctrl.exe
mscornet.exe
hp***.tmp
ts.ico
ot.ico
ioctrl.dll
svchosts.dll
spyfalcon.exe
C:\Windows\System\1024
C:\Windows\System32\1024
C:\*\Spy Falcon
C :\Windows\System32\dxmpp.dll
C:\Windows\System32\ginuerep.dll
C:\Windows\System32\twain32.dll
C:\Windows\System32\reglogs.dll
C:\Windows\System32\appmagr.dll
C:\Program Files\SpyFalcon\
Töröld ki az ideiglenes internetfájlokat is, és a cookie-kat is! Töröld ki a Kellékek-> rendszereszközök->Lemezkarbantartóból a Lomtárat, és minden ideiglenes fájlt (internet, egyéb ideiglenes)
Elvileg ezek megoldják, de ha nem, írj. Ha véletlenül a mocsokja már elállította az internetbeállításokat, kezdőlapot ilyesmit, akkor azt utána a spybotból helyre tudod állítani. Ha kell segítség hozzá írj. Spybotnak fut a TeaTimere, és immunizálva is van?
Szerk: Van itt egy angol nyelvű megoldás is :
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest