Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Chili7 #250 üzenetére

Spybotnak már benne van az adatbázisában, elvileg meg kellett volna akadályoznia, ha jól működik, de ha megint egy újabb verziója a régebbi SpyFalcon sorozatnak, akkkor nem biztos hogy bír vele. Első körben tudnám ajánlani a SpySweepert : [link] Ez legtöbbször leszedte eddig. Ne feljtsd el kikapcsolni a rendszervisszaállítást, és csökkentett módban újraindítani a gépet, és úgy keresni/irtani! Ha kész, akkor keress rá az xp keresőjével rejtetteket keres beállítással a következőkre egyesével, és ha van belőlük, akkor kézzel töröld őket :
    msvol.tlb
    ld****.tmp
    ncompat.tlb
    interf.tlb
    mssearchnet.exe
    nvctrl.exe
    mscornet.exe
    hp***.tmp
    ts.ico
    ot.ico
    ioctrl.dll
    svchosts.dll
    spyfalcon.exe
    C:\Windows\System\1024
    C:\Windows\System32\1024
    C:\*\Spy Falcon
    C :\Windows\System32\dxmpp.dll
    C:\Windows\System32\ginuerep.dll
    C:\Windows\System32\twain32.dll
    C:\Windows\System32\reglogs.dll
    C:\Windows\System32\appmagr.dll
    C:\Program Files\SpyFalcon\

Töröld ki az ideiglenes internetfájlokat is, és a cookie-kat is! Töröld ki a Kellékek-> rendszereszközök->Lemezkarbantartóból a Lomtárat, és minden ideiglenes fájlt (internet, egyéb ideiglenes)
    Elvileg ezek megoldják, de ha nem, írj. Ha véletlenül a mocsokja már elállította az internetbeállításokat, kezdőlapot ilyesmit, akkor azt utána a spybotból helyre tudod állítani. Ha kell segítség hozzá írj. Spybotnak fut a TeaTimere, és immunizálva is van?

Szerk: Van itt egy angol nyelvű megoldás is :
    [link]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák