- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem kép, hanem stílus alapján ítélek meg mindent és mindenkit.
A NOD vírusirtó, a Kerio meg tűzfal, itt viszont antispyware-ekről volt szó.
Az meg hogy még soha nem hallotam arról a programról biztos azt jelenti, hogy rajtam kívül mindenki azt használja, mert jobb mint a többi, én meg tudatlan módon képes vagyok olyasmiket használni, amiről valamivel több szó esik.
Amúgy pedig ha tudod hogy melyik a világ legjobb ingyenes kémprogramirtója, akkor mi a francért kérdezed meg?
Kicsit fura ám a stílusod, melyszerint mindenből te találtad meg a legjobbat, a többiek hülyék, mert mást hisznek, a mások pozitív tapasztalatai csak furcsa véletlenek, de hogy egyetlen konkrét tényt leírnál, az már valahogy nem megy. Azt már a NOD-os topikban is megtudtuk, hogy a te vírusirtód egy csomó mindent talált meg amit a töbi nem, és ez a kémprogramirtó is szintén, de egyetlen hülye fájlnevet vagy akármit nem olvastunk még tőled. Ezt meg úgy hívják: a bizonyíték hiánya. Ami viszont hiteltelenné tesz.
Ám legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest