- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lehet, mondom, nekem annakidején leszedte. Mást nem tudok mondani, kérem kapcsojjaki...
A kémprogiirtók elvileg úgy vannak megcsinálva, hogy direkte trójaikat is figyelnek(jó esetben irtanak) hát tán ez is a dógukpölö nézd meg a Spybot adatbázis-frissítések leírását, abban megvan miket raktak bele újonnan, és az archív update-ek között valahol meg lesz a Zlob is. Namost a Sweepernek ez már december közepén benne volt a definíciós listában. Ez is tény. Nekem leszedte, ez is. Sok mindent meg annakidején kézzel radíroztam le, ez meg mégegy. Szóval elvileg a trójaikat meglátják a víruskeresők és a kémprogisok is, jó esetben mindkettő irtani is tudná.
De egyébként : [link] azóta sokminden nem aktuális a szövegből, azazhogy pár dolgot másképp csinálnék, de azokhoz is ott van a hsz-ban a link az előzményekre a láma-korszakomból. A hsz-ban a kiemeltek az Ezek voltak fenn címszó alattiakat mind a Sweeper szedte le. Nem mondom hogy mindenre jó, pl. hátfájásra jobb a kenőcs, de eddig szinte mindenkinek segített.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest