Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddanger
aktív tag
Sziasztok!
Ma találkoztam második alkalommal egy vírussal, amit nem sikerült leírtani csak win reinstall oldotta meg.
Az Avg és Nod32 elvileg leírtották, de és végül nem találtak semmit az újbóli keresések során, de a gép persze nem volt jó.
A vírus tevékenységei:
- böngésző lassulása, oldalak lassan vagy egyáltalán nem jöttek be
A vírus tevékenységei, hogy ne lehessen leírtani (meglepő):
- rendszer visszaállítás a kiválasztott időpont után nem megy tovább (egyszerűen a tovább gomb nem csinál semmit)
- 5-ből egy utólag telepített spyware keresőt tudtam elindítani, telepítés ment indítás tiltva
- az, amit sikerült indítani, a memóriában talált dolgokat és a winyón is, de írtás után ugyanúgy volt minden
- online keresők oldalai tiltva (sokat próbáltam)Ha valakinek volt hasonló esete és sikerült leírtani jó lenne ha megosztaná velünk.
Én inkább újraraktam a rendszereket (sokkal gyorsabb volt, mint tölteni az időt vele)üdv ddanger
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Banggood
- The Crew sorozat
- Filmvilág
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- XPEnology
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest