Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddanger
aktív tag
Sziasztok!
Ma találkoztam második alkalommal egy vírussal, amit nem sikerült leírtani csak win reinstall oldotta meg.
Az Avg és Nod32 elvileg leírtották, de és végül nem találtak semmit az újbóli keresések során, de a gép persze nem volt jó.
A vírus tevékenységei:
- böngésző lassulása, oldalak lassan vagy egyáltalán nem jöttek be
A vírus tevékenységei, hogy ne lehessen leírtani (meglepő):
- rendszer visszaállítás a kiválasztott időpont után nem megy tovább (egyszerűen a tovább gomb nem csinál semmit)
- 5-ből egy utólag telepített spyware keresőt tudtam elindítani, telepítés ment indítás tiltva
- az, amit sikerült indítani, a memóriában talált dolgokat és a winyón is, de írtás után ugyanúgy volt minden
- online keresők oldalai tiltva (sokat próbáltam)Ha valakinek volt hasonló esete és sikerült leírtani jó lenne ha megosztaná velünk.
Én inkább újraraktam a rendszereket (sokkal gyorsabb volt, mint tölteni az időt vele)üdv ddanger
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- BestBuy ruhás topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Diablo 3
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi