Új hozzászólás Aktív témák

• remington2

senior tag

Úgy tűnik, nincs szerencsém az antivírus-antispy programokkal. A gépen fenn van a spyware terminator egy korábbi (még nem a crawleres cucc) változata, gondoltam frissítem. Le is szedtem a legújabbat, amelyet telepítettem, majd - a crawler toolbar miatt - uninstalláltam is. Ezt nem kellett volna, mert a bosszú utolért: uninstall közben megfagyott a gépem, közvetlenül azután hogy a comodo egyik ini fájlában akart a telepítő :F turkálni (gondolom, egyfajta visszajelzésért akart netre menni). A végén már inkább engedélyeztem, csak tűnjön el, de ez sem volt elég: kérte, indítsam újra, megtettem. Utána asztali ikonok fele "fehér" (nincs mögötte program). Total commander indít - nincs ilyen progi. Opera indít - nincs ilyen progi. Sajátgépben látom, a program files mappám nincs is. Ekkor állt meg bennem az ütő. Rendszer-visszaállítás egy nappal korábbra, éljen, működött. Opera panaszkodott a "hibernációs álomra", újratelepítés - javítás - semmi sem veszett el. NOD is megfeküdt, de lehet újraindítás után nem lesz vele baj, bár ha igen, legfeljebb újrarakom, ez a legkevesebb.

Nem tudom, mivel akadt. NOD32 van a gépen, + egy másik írtó amelynek nincs aktív módja. Ráadásul a korábbi spyware terminatorral sem volt semmi baja semminek, úgyhogy talány, mi történt. Tegnap este szívtam egy másik aranyos cuccal, a Quick Heal-lel, amire a másik topikban azt írták, talán a nod miatt problémázott.

Úgy tűnik, fejlődnek ezek a progik. Ideje áttérni a virtuális gépes tesztelésre, mert az nem járja, hogy egy új verzió miatt a szakadék szélén táncol a rendszerem. Jah, és nincs spy vagy vírus a gépen, éppen tegnap néztem (nem is egy cuccal).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés