- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Mikor néztem, kapásból a Futurama c. rajzfilm Leela-ja ugrott be, amikor elmennek nosztalgiázni a XX századi moziba, és 3D filmet vetítenek nekik... Leela meg tologatja az egy szem mutáns szeme előtt a 3D szemüveget és szidja, hogy nem működik... Én is valahogy így voltam vele: inkább maszat volt, mint 3D... az nVidia demói élvezhetőbbre keverik ki az anaglyph képet mint ezek a filmben... :(
-
bzoley
veterán
Én megnéztem monitoron. Tény, hogy piszok fárasztó, de én élveztem. Nem mindíg volt olyan jó, mint vártam, azért elmegy.
-
klepto
addikt
Hát nem tudom, hogy milyen lesz, én amit eddig láttam ilyen ún. 3d-s filmet, egyik sem volt tökéletes ezzel a két színű kódolással :(
Inkább fárasztó, és idegesítő, mint élvezetes....
Lásd a régi HBO-s próbálkozásokat, és az Anettka tv tornáját :U -
Dr.Burn
őstag
Up!
-
Dr.Burn
őstag
Az lenne a kérdésem esetleg nem tudja valaki honnan lehetne ezt a filmet szinkronosan leszedni? Valaki probálta számítógépen nézni 3D s szemüvegben? Egy sima monitoron is leeht nézni 3D s szemüvegben, már mint egy sima monitoron és kidomborodnak a képek?
Aktív témák
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- FIFA 16 Playstation 4
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest