Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeenky87
csendes tag
Sziasztok!Ma vettem egy 2.5GHz-es Intel procit és egy AsRock alaplapot!Összepakolgattam,betettem a zázba!Első indításnál nem indult el ,mert be kellett állítani az időt és a dátumot!Beállítottam,kiválasztottam,hogy ''windows normál módú indítása és amikor bedobná az Xp bootolásának képét akkor kék háttér!Arra gondoltam,hogy lehet hogy a biosban kell valamit állítani!Nemvagyok valami nagy számítógépes agytröszt ,ezért minden segítséget megköszönök!Freeenky
-
Freeenky87
csendes tag
A ram jó ,mert haveromnál ment vele a gép!Ezt a hibaüzenetet kapom:IRQL_Not_Less_Or_Equal!
-
Freeenky87
csendes tag
Sziasztok!Nekem lenne egy elég komplikált bajom!Kicseréltem az alaplapot a procit és a ramot!Nemindult be vettem egy nagyobb tápot mert az előző 235 W-os volt!Bekapcsolt!Elkezdtem feltelepíteni az XP-t!Eljutottam odáig,hogy kiválasztom hogy melyik partícióra akarom feltelepíteni az XP-t és amikor elkezdené, kék halál!!!Mindig más hibaüzenet!Remélem tudtok segíteni!Előre is köszönöm!Freeenky
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi