- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy
csendes tag
Hali!
Enis hasonlo problemaval kuszkodom. Egy darabig megy a gep majd magatol reboot. Mar mindent probaltam en is de nem jott be a dolog. Csereltem tapot: nem segitett. Csereltem procihutot: nem segitett. Probaltam uj xpt rakni de nem ment: telepito kek halalal kiszallt. Mar megelegeltem h ezt csinalja velem: itthagytam egy hetvegere, ket nap mulva bekapcs: ment ket orat es fagyi. Reset=fagyi. utolso probanal mar ujra is indult. Nem jovok ra h mi a hiba: Vinyo jo, memteszt nem ir hibat(tudom attol meg lehet szar), mar csak az lapra tudok gondolni. Szerintetek mi lehet a hiba? Ha tudtok vmi ertelmes es elfogadhato magyarazatot akkor irjatok!
Elore is koszi
PS: konfig az aláirasban+350w low noise Q-tech tap
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest