Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#62853120 #707 üzenetére
Hali!
Hát igen, az nem kellene elsőre, az az nForce AHCI driver....
Valóban kellene egy teljes telepítés, esetleg ha megoldható, akkor újrapartícionálni a Vista telepítővel(az a partíció amire telepítesz max 60-70 giga legyen, és legyen formázva) és NEM KELL semmilyen AHCI drivert beadni neki, se telpítéskor, se utána!Ha ez megvan, az persze még nem garantálja hogy minden oké, de legalább egy hiba kizárva, mivel írtam hogy nálam is kékhalál lett az nForce AHCI utólagos telepítéséből.
(Vista x64 Hun Sp1esteén legalábbis)A Vista meg mehet, ahogy Pumba is mondja. Én speciel azért javasoltam csak hogy ha lehet ne SP2-vel elsőnek, mert érhetik az embert meglepetések. Egy példa XP-vel kapcsolatban: XP SP2 esetén a nyomtatóm gyári lemezéről simán felmegy a driver, SP3 után, magától felismeri a nyomtatót az XP és nem engedi felrakni a gyári drivert...
Vista SP2-ben módosítottak a prefetch(előtöltés) és indexelésen is....Szóval én azt javaslom, hogy először SP1, aztán ha minden oké és elmúlik a kékhalál, akkor mehet SP2...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Medion notebook. jó nemjó? ki gyártja?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest