Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hali!
Hát igen, az nem kellene elsőre, az az nForce AHCI driver....
Valóban kellene egy teljes telepítés, esetleg ha megoldható, akkor újrapartícionálni a Vista telepítővel(az a partíció amire telepítesz max 60-70 giga legyen, és legyen formázva) és NEM KELL semmilyen AHCI drivert beadni neki, se telpítéskor, se utána!Ha ez megvan, az persze még nem garantálja hogy minden oké, de legalább egy hiba kizárva, mivel írtam hogy nálam is kékhalál lett az nForce AHCI utólagos telepítéséből.
(Vista x64 Hun Sp1esteén legalábbis)A Vista meg mehet, ahogy Pumba is mondja. Én speciel azért javasoltam csak hogy ha lehet ne SP2-vel elsőnek, mert érhetik az embert meglepetések. Egy példa XP-vel kapcsolatban: XP SP2 esetén a nyomtatóm gyári lemezéről simán felmegy a driver, SP3 után, magától felismeri a nyomtatót az XP és nem engedi felrakni a gyári drivert...
Vista SP2-ben módosítottak a prefetch(előtöltés) és indexelésen is....Szóval én azt javaslom, hogy először SP1, aztán ha minden oké és elmúlik a kékhalál, akkor mehet SP2...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest