- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem egy új vga-t tegnap beleraktam a gépbe, kb másfél óra után jött egy kékhalál, aztán ahogy betöltötte az asztalt jött még vagy 5x, valamit kiírt alul egy illesztővel kapcsolatban akkor döglött be teljesen az egér és úgy már normálisan ment a rendszer. Még használtam kb 3órát a gépet nem jött elő kékhalál. 2,5óra játék után Furmark tesztet is csináltam vagy 2X, de az alatt se volt semmi probléma.VGA beszerelés előtt 1nappal új Win7-et raktam fel, amihez alig találtam alaplai drivereket(a hivatalos oldalról töltöttem le, de voltak olyanok amiket nem akart felrakni, aztán obit Driver boosterrel raktam/frissítettem mindent). Szeretném valahogy még gyorsan kideríteni, hogy esetlegesen a VGA lenne-e a ludas, mert használtan vettem hardverapróról, igaz van rá majdnem 3év gari még, de ha a vga a hibás akkor visszakérném a pénzt, mert pestre nem éri meg elküldenem gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged