Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Aham, koszi.
Nem onnan raktam fel, ugy latom ott 15.40.10.64.4300 van, en az Intel oldalarol raktam fel, ennel elvileg kicsit frissebbet: 15.40.14.64.4352. Azt felteteleznem, hogy az ujabb mindig jobb, de elkepzelheto, hogy a konkret alaplappal ez a kicsit regebbi megis stabilabb lenne meg? Az alaplapi BIOS is frissen lett frissitve amugy, most februari 2.90 verzio van rajta, amiben a microcode frissites is benne volt mar.Annyi meg, hogy a RAM (amit gondolom hasznal az integralt GPU) jelenleg 3200 MHz-en jar (1.35V-on), a JEDEC specifikacio felett - ilyen szempontbol OC, de szabvany XMP profillal es a RAM hivatalosan is 3200 MHz-es, tamogatja az alaplap is megfeleloen, jatszottam is rajta igy orakon at komolyabb cuccokkal, szoval nem hiszem, hogy ez okozna a gondot. Es elozoleg amikor elofordult utoljara a BSOD par napja, akkor azt hiszem (de nem 100%) sima szabvany JEDEC orajelen jart (2133 MHz), ezert sem gondolom, hogy ez lehet a gond, de azert megemlitem. Ha legkozelebb elofordul BSOD, visszaveszem az orajelet, hogy biztosan kideruljon. Mas nincs huzva egyaltalan.
Meg talan annyi, hogy kulon chipset driver-t (INF) asszem nem raktam fel (csak max ha windows felrakott valamit, de device manager nem hianyol semmit).
Meg nem raktam fel egyelore Intel Management Engine-t sem, de nem hiszem h az szamitana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi