- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Aham, koszi.
Nem onnan raktam fel, ugy latom ott 15.40.10.64.4300 van, en az Intel oldalarol raktam fel, ennel elvileg kicsit frissebbet: 15.40.14.64.4352. Azt felteteleznem, hogy az ujabb mindig jobb, de elkepzelheto, hogy a konkret alaplappal ez a kicsit regebbi megis stabilabb lenne meg? Az alaplapi BIOS is frissen lett frissitve amugy, most februari 2.90 verzio van rajta, amiben a microcode frissites is benne volt mar.Annyi meg, hogy a RAM (amit gondolom hasznal az integralt GPU) jelenleg 3200 MHz-en jar (1.35V-on), a JEDEC specifikacio felett - ilyen szempontbol OC, de szabvany XMP profillal es a RAM hivatalosan is 3200 MHz-es, tamogatja az alaplap is megfeleloen, jatszottam is rajta igy orakon at komolyabb cuccokkal, szoval nem hiszem, hogy ez okozna a gondot. Es elozoleg amikor elofordult utoljara a BSOD par napja, akkor azt hiszem (de nem 100%) sima szabvany JEDEC orajelen jart (2133 MHz), ezert sem gondolom, hogy ez lehet a gond, de azert megemlitem. Ha legkozelebb elofordul BSOD, visszaveszem az orajelet, hogy biztosan kideruljon. Mas nincs huzva egyaltalan.
Meg talan annyi, hogy kulon chipset driver-t (INF) asszem nem raktam fel (csak max ha windows felrakott valamit, de device manager nem hianyol semmit).
Meg nem raktam fel egyelore Intel Management Engine-t sem, de nem hiszem h az szamitana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest