Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
chuwee86
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Múlt hét pénteken kezdődött a problémám. A gép vagy fagyott, vagy restartolt, vagy kékhalál. A kékhalálnál többek között ez a hibaüzenet volt: STOP: 0x000000D1 (paraméterek...). Fent ilyenek is voltak: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL vagy PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Alul pedig ezekre (is) hivatkozott: HDAudBus.sys , nv4_mini.sys , mouclass.sys.
Amit már próbáltam:
Töröltem az összes partíciót, létrehoztam újakat, formáztam őket, új xp-t telepítettem (sp3, death edition), letöltöttem a legújabb nvidiat is, de ezek nem segítettek.
Normál módban kb. 5-10 percet bír fagyásig, restartig, ill. kékhalálig, csökkentett módban 1-2 óra.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Mini PC
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest