- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J3g
csendes tag
Tiszteletem!
Segítséget kérnék kék halál ügyben. 64 bites vistat használok (most mindegy, hogy miért), és elég sűrűn van mostanában kék halálom. Leginkább 3d alkalmazások közepette, de néha böngészés közben is előfordul. Régen csak nvidia kártyáim voltak, és amikor ati-ra váltottam, akkor kezdődött az egész, ez évekkel ezelőtt volt. De akkor csak kb havi 1 kék halál volt, és mivel szegény core2duo procimat húztam amennyire csak lehetett, nem tulajdonítottam a dolognak nagy jelentőséget, hiszen biztos csak az miatt van. De most már napi 4-5 esetben fordul elő a dolog. Beraktam egy inno3D 7600GST kártyát, tökéletesen stabilan működött a gép 2 napig. Pedig terheltem amivel és ameddig csak lehetett. Visszacserélem a HD4850-re, megint kezdi. Azóta egy hd5770-esre újítottam be, ezzel is csinálja. Úgy gondoltam driver probléma, nem baj felrakok egy régebbit. Igen ám, de azt hiszem a 2012-es utolsónál öregebbet nem enged felrakni, mondván, hogy ez a driver nem ehhez a kártyához való.
Aztán találtam 1 fórumot, ahol valamelyik kék halálos problémára írta valaki, hogy ő a virtuális memória méretét fixre állította, ez neki orvosolta a problémáját. Megtettem én is, azóta csak simán fekete képernyő fogad a már megszokott kék helyett. Tanácstalan vagyok. Ha esetleg valaki segíteni szeretne, kérem ne azzal kezdje, hogy windows reinstall, meg tegyek fel windows 7et.
Amúgy túlmelegedési problémáim sincsenek. A gépben minden csatlakozót széthúztam, újra összedugtam, sata kábeleket cseréltem, kivettem a tv tuner kártyámat, ramokat cserélgettem egymással, illetve a slotokban. De mivel a régi nvidia kártyával tökéletes volt a gép, ezért én az ati driverekben érzem a megoldást. Csak nem tudok régebbit felrakni, pedig nem mai már a HD5000es széria sem.És egy screenshot a végére: minidump
Ha esetleg hasznos lehet, szívesen leírom a hardvereket a gépből.
Előre is köszönöm a segítséget. Bármi segíthet
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest