Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Asszem hosszú lesz az éccaka.
-
luci
aktív tag
3
soráljá vissza vazzé
[ Szerkesztve ]
...
-
poffsoft
veterán
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
NoLF
veterán
szar nap a melóban + elbaszott matekvizsga -> sok sör -> késői hazaérés -> holnap álmos leszek
jóéjt.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Esmein
nagyúr
Na, embörök, van itt egy rakás szar, el kéne kapkodni
2*512 mega samsung 400 mhzes ddr1. egybe 5500
360 wattos chieftech táp, 8 centis venti van rajt', ez 3000.
300 wattos codegen táp, semmi baja, csak nem bízok rá egy 70 ezres konfigot, 1 ezer
Abit kd7, semmi nincs hozzá, csak doboz, és nemtom megy-e, kipróbálni sincs mivel. 3000 ft, ha szar kivágod az ablakon, vagy kirakod a falra dísznek, és visszaadom a pézt.Továbbá eladó:
samsung 795MB, 1024/100 hz, flat, tökéletes állapotban, 6 esszeh.
Valami fujitsu siemens flat 19"-os monitor, 8 esszeh'
wow account alap+expansion, 5 db lvl 70-essel mindenféle classok, meg szerverek, 25 ezerEnnyi, lehet túrkálni.
Ja, van egy halott e2180-am is, kupakja leszedve és polírozva, egyébként nemtom mi a baja. 1 ezres."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Chaser
legenda
válasz Esmein #15407 üzenetére
A 2 monitor közül az egyik biztos kell, el ne add A Fusiról bővebb info? Flat? 1024@100hz megyen neki? Életkor? Ez utóbbi samunál is érdekelne. Kméten átvehető? Kb 3 hét múlva lenne realizálható. 5k-ért ideadod? Ha gyorsban kell pénz utalom előre
szerk: "Ja, van egy halott e2180-am is, kupakja leszedve és polírozva, egyébként nemtom mi a baja. 1 ezres." Csak nem bírtál magaddal, lesarkaztad gondolom. Esetleg új procit is tudunk barterolni ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
Jó reggelt!
Aszondják, ma 30 c fölöt leszünk... ennek függvényében gyorsan nyaljatok ti is mert olvad!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Márk
senior tag
válasz george11 #15376 üzenetére
Hali!
Jaja, csak kár hogy becsődöltetek, mert az áraitok azok nagyon fainok voltak. Így most kénytelen vagyok mást boldogítani.
Nincs neked sem véletlen eladó GeForce4 Ti4200/4400/4600? Ugyan van egy Leadtek Ti4200 a PCBONTO-ban, de egy kicsit sokallom érte a 8900Ft-ot, még akkor is hogyha mindene megvan (doboz, cd, kábelek). Pesten lenne egy olcsóbb Asus Ti4200, de semmije nincsen, meg elkéne menni érte a Nyugati pályaudvarra, én meg Pesten a belvárosban nagyon bénán közlekedek, így azt inkább kihagynám.
Üdv.: Márk
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
george11
addikt
8900ft egy gef4-ért?
Nem aprózzák el.
MIért fontos, hogy gef4Ti legyen? Valami AGP-s 6600/6600GT nem lenne jó? azt könnyebben lehetne találni
mod: világrekord, 8 előtt felkeltemEz nemjó?
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
ekrisztian
őstag
-
george11
addikt
válasz ekrisztian #15413 üzenetére
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Zebra feat: autók vs. gyalogosok
Magyaroroszág a cikk végén a videó a lényeg.
Külföld (szintén a videót tessék nézni).Asszem többet nem tudok hozzáfűzni a témához
-
fero02
nagyúr
válasz ekrisztian #15413 üzenetére
Kérdeztem vmit!
Meg jó lenne ha 3 kategóriát átpasszolnál nekem, de izibe (C, D, E)
-
vikcsi
senior tag
Na ha egy ilyennel találkoznék, lehet lecsapnám. Nem vagyok fajgyűlölő, de azért a cigánnyal kezdeném
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
GrandeP
addikt
Nem tudtok vmi jó kis travian szerű játékot?
Vmivel el kelle ütni a munkaidőt...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
distvan1
tag
Helló!
lenne 1 kérdésem
Van nekem 1 Sound -Blaster sb0090 model számú hangkártyám.
Netről töltöttem le hozzá több drivert is,de hibaüzi jön ki.
Tudna nekem valaki adni 1 normális drivert hozzá?előre is köszi!
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
vikcsi
senior tag
én sem kerestem, egyszerűen ott volt és megnéztem.
ja és MSI 7800GTX eladó
meg 2600XT is
meg 775-ös msi alaplap, c2d-t nem támogat,
meg 450w csíftek táp,
meg sokminden még....[ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
fero02
nagyúr
válasz Chaser #15434 üzenetére
Nem. Fujitsu-Siemens B17-1
0,26 dpi képpont távolság
250 cd/qm fényerő
350:1 kontrasztarány
Maximális felbontás: 1280x1024
Horizontális frekvencia: 30-83 kHz
Vertikális frekvencia: 55-75 Hz
Beépített D-sub csatlakozás
Multimédia hangszóró
TCO'99 minősítés
OSD menü
Méret: 434 x 397 x 240 mm
5,5 kg
Beépített 220V-os hálózati adapterGod Vazzeg: na akkor lesz nemulass.
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #15435 üzenetére
Kiszállsz? Mi vagy te Batman?
Nekem van rendszeresítve 1 jókiállású baseballütő az ülésem mögötti zsebbe ...
Ma is ledudáltak ám.
Vittem a raptort eladni bencesoldier-nek, utánna a jakó mögül kellett volna balra fordulni. Namost jöttek 100 felől az autók, énmeg nem akartam csikorgó kerékkel indulni, így vártam. Mögöttem egy egy Alfás pöcs nyomja a dudát
Aztán ahogy kisoroltunk leelőzött másik sávban.
A kiskörúton utolértem (mentem vagy 40-el ...). Ő meg a belső sávban: 20-al, zene üvölt, ablak lennt, könyököl kifelé, napszemüveg, szarrászoláriumozva(hímnemű egyedről beszélek), és néz ki a fejéből. Hova a jó annyába sietett?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
fero02
nagyúr
Ezek után azt hiszem rendszeresítek vmit én is a kocsimba...
Vagy a kis 60 cm-es bézból ütőmet, vagy egy viperát teszek a kézik mellé.
Szégyen ami itthon közlekedés címszó alatt megy.
-
Esmein
nagyúr
válasz Chaser #15408 üzenetére
Nem sarkaztam le, szerintem a nyákja sérült, Athlon xp-n edződött hűtőfelrakó csukló ért ehhez
a fusi pontos tipusa scaleo c996f és flat. Életkorra még tippelni se merek egyiknél se, a 17"-esről tudom, hogy öcsém a 3000+ s754-esével egyidőben vette, akkoriban még 65 ezer volt egy msi 6600gt, ha ez segít betájolni
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
bencesoldier
tag
Thx a bizniszt giorge, majd tesztelgetem a cuccot, ha megjön az új gép
-
DeltaPower
addikt
válasz fero02 #15441 üzenetére
nekem kerékanyakulcs van rendszeresítve az ülés alatt azért nem pofázhat a yard, mert ugye alapfelszerelés, de ütni attól lehet vele jó nagyot
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #15445 üzenetére
Nincs semmi köze ahhoz, h mi van a kocsimban. Jó ezt term. nem a viperára értem.
-
george11
addikt
válasz bencesoldier #15444 üzenetére
Ha van SATA csatlakozód, akkor addig is kínozhatod
-
Chaser
legenda
válasz Esmein #15442 üzenetére
Lehet a duálkórhoz kevés volt a csukló Belevágtál a NYÁK-ba?
A 17-es akkor 4-5 éves lehet ha jól számolom. 5k oké érte és kméti átvétel? Proci biznisz is mehet, vagy cel 430, akkor dobok rá 1k-t, vagy E1200, akkor te dobsz rá 1k-t Hűtő nincs a procikhoz, de dobozosak. Ha esetleg urasabb proci kell, E7200 is lehet, arra már nem 1k-t kérek#15437 fero02: Az az A 17-ben biztos voltam, a többiben nem. Volt szerencsém 1 ilyenhez, így az árát is tudom. Ha esetleg bizniszelnél velem mondj rá valamit
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
[link] ügyes
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest