Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
Aktív témák
-
-
george11
addikt
Férfi barcohba
1.
- Gondoltam valamit.
- Sör?
- Nem.
- Punci?
- Az.
2.
- Na, megint gondoltam valamit.
- Punci?
- Az.
3.
- Na, megint gondoltam valamit.
- Az?
- Az.Már ittse vagyok
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Beszart a TV-m. Kettőt sercent a képcső, aztán meg kattogó hang valahonnan belülről ...
Még a power led sem világít, csak kattog.
nemtud valaki jó/olcsó TV szerelőt, esetleg olcsó tunerkarit(valami olyat, ami probléma nélkül megy XP alatt és nem két hónap normálisan beállítani...)?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
válasz Chaser #14953 üzenetére
A Vác tényleg szar, de a KTE nem ezért verte el, hanem azért, mert most tényleg jó a csapat. Mondom ezt én, aki rühelli a focit, de a tények magukért beszélnek és mint kecskeméti örülök a város csapatának a sikerének. A benzin valóban lehetne egyébként olcsóbb.
Donwega örül szerintem a legjobban a nyertes KTE meccsnek, mert ő a pálya mellett lakik közvetlen, én meg vagy 2kilométerre és itt is hangzavar volt
Nem sokára jön az elsőzés, készüljetek
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz george11 #14957 üzenetére
Kellett neked Uri Gellert nézni örülj, hogy nem görbült el, vagy nem kezdett lebegni
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
vazzz
őstag
Aggyisten
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Chaser
legenda
válasz george11 #14969 üzenetére
Nincs mit Remélem senkinek nem rontottam az üzletét
szerk:
Ha már itt tartunk, egy kis proci bazár.775:
Celeron 430 1,8 GHz 512kB 800MHz 35W 5 200Celeron Dual E1200 1,6 GHz 512kB 800MHz 7 000
DualCore E2180 2,0GHz 1MB FSB800 11 000
DualCore E2200 2,2GHz 1MB FSB800 12 800
DualCore E2220 2,4GHz 1MB FSB800 14 800Core2Duo E4600 2,4GHz 2MB FSB800 21 200
Core2Duo E7200 2,53GHz 3MB FSB1066 23 500
Core2Duo E8200 2,6GHz 6MB FSB1333 32 500
Am2:
Orleans LE-1620 1MB 45W 2.4Ghz 6 200
Orleans LE-1640 1MB 45W 2.6Ghz 7 300Az árak ft-ban értendők, doboz ha kell van, viszont hűtő nincs. 1előre tájékoztató jellegű a dolog, az érdelődés arányában meg is fog valósulni. Minden proci új, egy 7 gar, nem szeretnék megmikrózott, vagy aksival halálba küldött procikat gariztatni, mert nem tetszett a vevőnek az esetlegesen kicsi tuningpotenciál. Az E7200 beszerzése még kérdéses, valszeg hiány lesz belőle kezdetekben mint a 8xxx-nél volt anno, ha van akkor annyi mint az árlistán.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
válasz kalapos #14972 üzenetére
Akkor azt lehet meglízingelem, ha a helyi pénzügyminiszter is engedélyezi
Majd estére megszülöm, addig meg goto öntözőrendszerépítés (ismét)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
Skacok senkinek nem köll Bridzssztone b250 ---- 175/65 / r15-ös nyári gumma?
Még 40 000 km-t simán bele lehet tekerni...
18 000 ft / 5db....
Honda moci se kell senkinek se?
600 ccm / 96 le / 176 kg.... 1998 -as ..... 600 000 huf... alkudni értelmes határokon belül simán lehet...
Illetve van külön 3 garni full új Avon viper sport gumi is....
Méretek: 180 / 55 / 17 Hátsó........ 120 / 70 / 17 Első
60 000 huf / garnitúra ... alkudni itt is lehet....
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Ramius
őstag
eső utáni up
()gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
vikcsi
senior tag
dörög itt is...
[ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
GrandeP
addikt
válasz Jodanovich #14980 üzenetére
Háát-- nézőpont kérdése...
Hasznaltauto/motor.hu-n 7-800 k alatt nem volt, ez a típus...
-
george11
addikt
válasz GrandeP #14982 üzenetére
Magyar papíros? Mert láttam egy ilyet hirdetve valahol, de annak nem volt magyar forgalmia
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Router
őstag
Valaki nem tud nekem értelmes árban Sennheiser CX300-as fülest szerezni?
www.reballing.hu/forum
-
vikcsi
senior tag
valakinek van vmi őskövület szgépe? 286-os előtti pl
c64 nem érdekel, de mondjuk spectrum zx, vagy ilyesmi is jöhet.ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
poffsoft
veterán
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
nem ziza, de azért nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz DeltaPower #14992 üzenetére
Bizony, bizony!
izé, asrock k7s41gx kompatibilis hátlap kellene netnékemnek!
bla-bla-bla[ Szerkesztve ]
-
Csákk
senior tag
Guten morgen junge
^^
-
GrandeP
addikt
válasz george11 #14983 üzenetére
Igen, ez az.
Ezért hirdetem ilyen "olcsón"t, amiből még alkudni is lehet... csak azért nincs magyar forgalomban, mert nem akarom utána fizetni a rengeteg pénzt!Egyébként, mindene megvan 50 k-ból a neveden van forgalmival, műszakival együtt....
Még mindig jobban jársz ezzel, mint egy ugyanilyen évjáratú, színű, típusú... de jövőre lejáró papírú 800 k-al.
-
george11
addikt
válasz GrandeP #14996 üzenetére
Nemtom most hogy vannak a jogszabályok, de, ha csak 50K a móka, akkor vedd a nevedre, és add el magyar papírral . Úgy lehet több érdeklődő lenne
Akkor végülis a motor magyar, csak nincs vizsga rajta?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest