Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
lszlfrng
csendes tag
Jé, most láttam, hogy írtál. Kibújt az első palánta
.Egyszer próbáltam a kevert vizet, de itt nálunk nem olyan kemény és van egy kevertágyas vízkőmentesítő a szívócsőn.
A pörkölés adminisztrálásra ajánlanám az - ingyenes - artisan scope szoftvert, mert lehet kézzel is állítani a paramétereket és az eseményeket. Szerintem előrébb vagy vele. Ha szeretnéd - csinálhatok egy egyszerű hőmérőt és csatlakozást a számítógéphez. Egy hőmérsékletet be tudnál olvasni automatikusan, a többit kézzel tudod állítani. Lehet, hogy segít a konzisztenciában.
A leírás pörkölés paramétereid alapján egy forró levegős pörkölőt használsz? Innen is látszik, hogy kétféle pörkölőgép és máris teljesen más viselkedés. Nekem 200°C körül van reccs, általában 10-11 perc között pörkölök, ha lehet 215°C alatt. Az összes pörkölésemnek el van mentve a profilja :-) Szerintem túlgondolom az egészet.
Lassan beüzemelem a nagyobbik, gázos pörkölőt, sokat várok tőle. Már párszor megfuttattam és látom már, hogy újra kell tanuljam az egészet.
A ranciliot meg felteszem a hardcorra, hátha kedvet kapnak utánozni és nem mindenki vásárol majd csicsás gépeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.