Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lszlfrng

csendes tag

válasz icm #5 üzenetére

Jé, most láttam, hogy írtál. Kibújt az első palánta :).

Egyszer próbáltam a kevert vizet, de itt nálunk nem olyan kemény és van egy kevertágyas vízkőmentesítő a szívócsőn.

A pörkölés adminisztrálásra ajánlanám az - ingyenes - artisan scope szoftvert, mert lehet kézzel is állítani a paramétereket és az eseményeket. Szerintem előrébb vagy vele. Ha szeretnéd - csinálhatok egy egyszerű hőmérőt és csatlakozást a számítógéphez. Egy hőmérsékletet be tudnál olvasni automatikusan, a többit kézzel tudod állítani. Lehet, hogy segít a konzisztenciában.

A leírás pörkölés paramétereid alapján egy forró levegős pörkölőt használsz? Innen is látszik, hogy kétféle pörkölőgép és máris teljesen más viselkedés. Nekem 200°C körül van reccs, általában 10-11 perc között pörkölök, ha lehet 215°C alatt. Az összes pörkölésemnek el van mentve a profilja :-) Szerintem túlgondolom az egészet.

Lassan beüzemelem a nagyobbik, gázos pörkölőt, sokat várok tőle. Már párszor megfuttattam és látom már, hogy újra kell tanuljam az egészet.

A ranciliot meg felteszem a hardcorra, hátha kedvet kapnak utánozni és nem mindenki vásárol majd csicsás gépeket.

Új hozzászólás Aktív témák