Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtisFace
csendes tag
Ha valakit érdekel Timemore Sculptor-os póló és BP-n belül elugrik érte 20ker vagy kelenföld, akkor írjon rám priviben. [kép]
-
AtisFace
csendes tag
Nálam is egy 48->65 esetes Casa van. Persze presszó tartományban nem tudom használni én sem. Van egy minim is, nekem nagyon bejött ez a 48as kés, csak már egyszer gariztattam és unom a slow feedet is amit igényelt. Eddig azt mondtam, hogy meglennék a 48-as késsel meg egy részleges refounddal, de pont annyival jobbak a 65-el lejött filterek eddig, hogy fájna vissza lépni. Ezeket ittam most 1-2 nap eltéréssel mind a két késsel: Roastopus Starfish, Sey Colombia JOSE MARTINEZ, Barn Volcan Azul Gesha. Aztán lehet csak placebo
-
AtisFace
csendes tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Casa és mini tulajként:
Casa sokkal masszívabb és erősebb motorral van szerelve.
Mini motorját nekem is cserélték már gariban
Robottal nyomom a duplákat általában világos pörikből és eddig ez a 48-as kés nagyon bevált. Ízben SSP cast lab sweet-es Sculptor nálam alulmaradt egy hajszállal, Commandante C40 pedig sokkal. -
AtisFace
csendes tag
válasz
billyjoe
üzenetére
Belinkelnéd melyik 1zpresso táskába fér be a lagom mini? Böszme kábel rész is befér?
Nálam van egy lagom mini, Sculptor 64s alap és ssp lab sweet v2 silver késsel.
Volt egy Kingrinder k4-is, de azt már eladtam. A mini teljesen más szint mindenben.
A lagom minit sokkal jobban szeretem használni mint a sculptort. Ízre a mini sokkal jobban bejön mint az alap késes sculptor 64s. Dupla presszók Robottal világos pörikkel, sokszor filter pörikből.
Lab sweet vs mini már nehezebb kérdés babja válogatja melyiket preferálom ízre. Viszont az örlemény minősége a minin sokkal jobb. A sculptor igényli a wdt rendesen, a minin csak igazítok egy minimálisat a tetején. A sculptorba sokszor van, hogy 1-1 bab beragad és következő indításkor kapja el csak az auger. + klickert sem kell használni a mininél hogy meglegyen a közel 0 visszatartás. -
AtisFace
csendes tag
válasz
lojzi1
üzenetére
Nálam a világos filter pörikkel is megbírkózott a 9Barista, de tény hogy arra nem ideális. Napi 2 dupla megy vele lassan 1 éve és imádom. Ha veszel akkor safety ring-ből esetleg vegyél pluszt. Nekem már sikerült kettőt elpöszenteni, de ez felhasználói hiba.
Ami hiányzik, hogy nagyon minimális játék teret ad, így a héten rászántam magamat és már úton van egy Robot.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(0 pont kalibrálva)