Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok,
Tervezek venni kávégépet. Nem vagyok nagyon jártas ezen a területen. Van egy Bosch automata kávégépem, ami 4 éve kiszolgál és még nem kelllett javíttatni, de már szegényre ráférne egy szervíz, szóval most nem automata gépben gondolkozom/ha csak nem kapok valami jó tippet ezen a fronton/. Igazából olyan gépet keresek, ami nem igényel nagy törődést-karbantartást elég az otthoni tisztítás és sokáig bírja, megbízható stb...
Gondoltam filteres vonalon elindulnék korábban még nem használtam és első körben ezt néztem. [link] (vélemény)?
Fontos hogy legyen daráló része , mivel szemes kávét fogyasztok.[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz 72lakiluk #92932 üzenetére
Koszi az infot. Annyira nem akarom magam beleasni a temaba hogy szakirodalmakat olvassak.
egy ilyet neztem ki.
[link]
gondolom ezzel nem lonek nagyon melle...
a markat sajna nem ismerem, mit gondoltok?vicces1: na miert? Ennyire sokkolo volt a kerdesem ?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
Hi all.
szeretnek venni valami komolyabb kavefozot , ami finom es egyben szurt kavet keszit. Tudna valaki ajanlani mit erdemes nezni? Koszi
3njoy the Lif3
-
veterán
Hi,
Nem vagyok nagy kávéguru, de otthoni használatra vennék egy normálisabb kávéfőzőt. A családba egyedül én kávézok , de ettől meg szeretnék egy minőségibb terméket. Napi max 2 kávét iszok, de inkább 1-et Azért néztem ezt a Boscht , mert a konyhai eszközeink is bosch flottából állnak és meg vagyunk nagyon elégedve a márkával, bár azt nem tudom kávéfőzőbe mennyire pengék.
Vélemény ?
[link]3njoy the Lif3
-
veterán
Szerointetek mennyire valosag alapu , hogy a tej vagy tejszinhab gyengiti a kave erejet? A koffein tartalomra gondolok.
3njoy the Lif3
-
veterán
Hi guys,
Kicsit rámentem most a kávézásra Van egy szarvasi cafe brill főzőm és a segafredo espressot szoktam vele fogyasztani.
Valaki esetleg tudja , mi az összetétele ennek a kávénak ? Sehol nem találtam róla infót. A kávéfélék aránya érdekelne Arabica/Robuszta.Illetve, ha valaki tudna egy jobb kávét ajánlani , persze darált változatban, ami nem aranyárban mérnek, és érdemes kipróbálni azt megköszönném.
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest