Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- DPD tapasztalatok
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
Sziasztok... ez nagyon tetszik, hogy már itt (is) vagytok!
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
silentkiller
senior tag
Gondolkodtam megvenni SiD által átnézett és kitisztított Fiorenzato-t de maga a gép nem tetszik Manapság nem látok "jó" gépeket eladó sorban, a Vatera üres, a többi helyet (egy-két kivétellel) nem ismerem. Korábban már ajánlották [ezt] a boltot, itt felkeltette a figyelmemet egy apró Brasilia Portofino és egy La Cimbali Bistro. Ismeritek ezeket a gépeket?
Egyébként csodálatosan szép képek születnek a Rocket-ről, nem csak a beltartalom irigylésre méltó hanem a külalak is. A végén mindenki ilyen gépről álmodik? (jó, tudom, hogy nem)
-
silentkiller
senior tag
válasz vadászcsiga #1554 üzenetére
Köszönöm, igen, azt is néztem, az tetszene, sőt... de (ha ugyan erről a gépről van szó) a Vaterás licitről lecsúsztam, aztán írta az indexen, hogy inkább megtartja mert nem vitte el senki. Az AVX-en jeleztem felé, hogy érdekelne a gép de visszajelzés sem érkezett... úgyhogy, más gép felé kell néznem.
-
silentkiller
senior tag
Kicsi kavarodik a dolog, ez most melyik [ECM? Látom, hogy ezt az olaszok gyártották de a németeknél is van egy ECM brand, azok más gépek. Mit lehet tudni az olasz ECM-ről?
-
silentkiller
senior tag
Egész jó ár! La Cimbali Junior
-
silentkiller
senior tag
válasz Smith Ügynök #2152 üzenetére
Az eddigi kávés körökben elért nem kis reputációjából fakadóan sem nevezném őt egy "ürgének".
-
silentkiller
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Egy-két héten belül szeretnék venni egy "belépő" szettet újonnan:
Lelit Anna PL41TEM (PID-es)
Eureka MignonSzeretném kérdezni, hogy kit ajánlotok arra, hogy az Leliten az OPV-t (ami valószínűleg be lesz ragasztva) szakszerűen átállítsa 9 bar körüli nyomásra? Nem tudom, hogy SID egyáltalán vállal még ilyen "apró" dolgokat...
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
silentkiller
senior tag
válasz Bazsee71 #66703 üzenetére
Itthon venném*, a szegedi forrásból, ők nem vállalják (szerintem garanciavesztéssel járhat). Ez a "Fred" milyen őrlő, már mint érdemes rá áldozni? Néztem, hogy ennek a babtartója forog és úgy kell pozicionálni az őrlési szintet? Ez stabil lehet így?
*sajnos, kinn is hasonló árban van, az eBay-en meg van egy-kettő de használt áron is majdnem 100k.
-
silentkiller
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest