- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Jobb mint a tuning jolly kés? Szom tudja milyen névre hallgat, vmi bronz színű. Ezt nem kell szabályoztatni mint az EK43 at?
Tényleg csak magamat bizonygatom, hogy vmi teliberakott atom SJ legyen e karira vagy NZ😂
Most biztos nem, mert épp vmi irracionalis gepet rendeltem magamnak.konzumpro: kell szóval skip akkor.
-
Bazsee71
őstag
A Bazáron egy Red Speed késes F64 EVO-val nyomtuk, teljesen meg voltam vele elégedve. Szegeden a Kék Elefántban is F64 EVO őrlők vannak, mindig brutál jó a presszó. Szóval egy EVO kés mellett szerintem meg lehet állapodni, töredéke árban egy K30 késnek.
A filter már más tészta, azzal nem próbáltuk a gépet. A K30 volt sokáig a cupping őrlő, otthoni felhasználásra szerintem annál sem kell több. Ha most otthonra kellene filter eszközparkot összerakni, akkor őrlőnek vagy Comandante lenne, vagy engednék a kíváncsiságnak és egy Wilfa Uniform.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest