Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
D@niel
üzenetére
1. A reverz ozmózisos víz amit itt írtak a többiek a legjobb, receptből keserűsóval és szódabikarbónával keverve. Árban is a legjobb, a többi próbálkozáshoz képest.
2. A Brikka érdekes, ráprüszköl egy habot a kávé tetejére mint a nyomásfokozós gépek általában, de ízre nekem jobban tetszett megemelt súlyszeleppel, előforralt vízzel. Zsákutca ha presszó a cél.
3. Melyik fajta hosszú kávét? Filterest a minap próbáltam 60g/liter arányú durva szemcsés őrleménnyel (Hario 10 klikk) és meglepően Chemexes jellege volt. Vannak nagyon jó Braun filteres gépek (KF47) de én egy mezei Philips csepegőssel próbáltam, teljesen jó végeredményt produkált. Americanot presszóból és forró vízből szoktak csinálni, egy presszógép jó alapot ad ehhez is.
4. A kerámialapos felmelegszik üresen is.
5. Nagyon jó üzlet. Aromával számtalan vagonnyi döglött kávét lehet újrahasznosítani.
6. Virágfölddel, komposztba.
7. Graef 702.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest