Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Nem tudom hogy a szakirodalom szerint mi a 0pont
de én azt az értéket értettem alatta, amikor álló állapotban, kézzel, az állító tárcsa eltekerésével teljesen összezárom a két kést. Tehát amennyire csak tudom óra járásával ellentétesen elforgatom a tárcsát és amikor már nem tudom tovább forgatni, összezárni, na szerintem az a 0pont, amit a képen látható csavar is jelöl, fixál. Ez nálam jelenleg a tárcsa 0,75 állása.
Ha az alsó kést kézzel forgatom és 2,0 állástól elkezdem csökkenteni a távolságot, tehát folyamatosan 'finomabbra veszem az őrleményt' akkor kb 1,3-1,4körül kezdem hallani hogy a kések nagyon finoman összeérnek. Lehet ez az igazi 0pont, nem tudom.
És mivel ezek az értékek kéz a kézben járnak nálam mindkettő elmászott ez biztos.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de én azt az értéket értettem alatta, amikor álló állapotban, kézzel, az állító tárcsa eltekerésével teljesen összezárom a két kést. Tehát amennyire csak tudom óra járásával ellentétesen elforgatom a tárcsát és amikor már nem tudom tovább forgatni, összezárni, na szerintem az a 0pont, amit a képen látható csavar is jelöl, fixál. Ez nálam jelenleg a tárcsa 0,75 állása.