Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
Nem is tudom.
Szerintem aki már áldoz gépre, őrlőre, tamperre, kavékra, próbálgatásokra, az már annyira nem elégszik meg a szükséges minimummal a kávézás terén.
Elég nehéz megmondani hol a határa az elfogadhatónak és hol lépünk át rajta.
Mikortól mondhatjuk,hogy valaki csupán azért vesz valamiből jobbat,mert arra rejszol,hogy az drága.
Aztán persze nyilván azt mondja,hogy érezhetően jobb,mert különben fejbe is lőné magát,ha bevallaná,hogy az 1000 eurós géppel pont ugyan olyan a kávé,mint amit a húszezres használt Gaggiával húzott.
Esetleg jobb egy picivel.., talán..., talán mintha...
Itt most nem rád gondolok, ne vedd magadra,csak mert tudom,hogy jellemző rád
Szóval minden nagyon relatív.
Kérdezte mik a tapasztalatok CM70-el, nekem eddig sikerült vele jókat húznom, de persze abban igazad van, ---amiről én is írtam- hogy nagyon relatív ez a "jókat".
Mindenesetre a sok gépet kipróbált SID -és talán mások is- írták,hogy espressoképes a masina, úgyhogy hozzáértőnek is voltak vele jó tapasztalatai.RBJ
Igazából mi vele a gondod?
Nehezen sikerül eltalálni vele a jó finomságot? Túl durvákat őrölsz aztán meg befullad,mikor finomra veszed, túl nagyok a fokozatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest