Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adp

őstag

válasz soldier2 #54984 üzenetére

Én ezt nem így gondolom. Ha vesz egy nem filter profilú pörit, nagy valószínűséggel csak csalódni, fog hogy nem olyan mint a kávézóban. És postaköltséggel ugyanott van árban. Azért sokat számít hogy a Casmonak csak ez a profilja.
    A French Press egy bomba biztos eszköz. Ha ezt a receptet használja az ember és rászánja magát a Nordára és egy jobb kávéra
    Recept: 10g kv cuppingra őrlővel, 160-170g víz, forrásból levett vízzel felönt, 4 perc várakozás, 3 keverés, hab leszed és várni még 8p-et, (össz 12p) aztán nem nyomod le csak óvatosan kiöntöd (átszűröd) és iszod.

Próbálkoztam én is nem filter pörivel: ami nem volt rossz így a paljoc yirga ( de az sem minden zacsi vagyis inkább 1 zacsiból tudtam jót de ittam tőle vagy 10-et :D ) pacific costarica- na ez volt a legjobb nem filter pöri, stb.

Szerintem a legjobb az ha bemegy az ember mondjuk az embassy-ba kér egy gépi filtert, megkéri a baristát kóstolja meg, hogy ez a tuti. Iszik egyet és megveszi azt szemesben, és tudja, hogy otthon milyennek kell majd lenni. Szerintem nem gáz megkérdezni, mert én nagyon sok szar vagy csak ilyen iható filtert ittam már kávézóban Ami elég kellemetlen ha kifizet az ember majdnem egy ezrest

• Bazsee71

őstag

válasz soldier2 #54984 üzenetére

Én most még espressora is GC-n. :)
    Egyszerűen nem adja magát.
    Ha lesz még darálós randi, akkor lehetne ilyen világos pörköléssel is kísérletezni. Kezdek a Majorra gyanakodni, mert a sötét pörköléssel meg nincs gond.

Vissza a felvetésre: Pacific filter pörkölések esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák