Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
soldier2
üzenetére
Én ezt nem így gondolom. Ha vesz egy nem filter profilú pörit, nagy valószínűséggel csak csalódni, fog hogy nem olyan mint a kávézóban. És postaköltséggel ugyanott van árban. Azért sokat számít hogy a Casmonak csak ez a profilja.
A French Press egy bomba biztos eszköz. Ha ezt a receptet használja az ember és rászánja magát a Nordára és egy jobb kávéra
Recept: 10g kv cuppingra őrlővel, 160-170g víz, forrásból levett vízzel felönt, 4 perc várakozás, 3 keverés, hab leszed és várni még 8p-et, (össz 12p) aztán nem nyomod le csak óvatosan kiöntöd (átszűröd) és iszod.Próbálkoztam én is nem filter pörivel: ami nem volt rossz így a paljoc yirga ( de az sem minden zacsi vagyis inkább 1 zacsiból tudtam jót de ittam tőle vagy 10-et
) pacific costarica- na ez volt a legjobb nem filter pöri, stb.Szerintem a legjobb az ha bemegy az ember mondjuk az embassy-ba kér egy gépi filtert, megkéri a baristát kóstolja meg, hogy ez a tuti. Iszik egyet és megveszi azt szemesben, és tudja, hogy otthon milyennek kell majd lenni. Szerintem nem gáz megkérdezni, mert én nagyon sok szar vagy csak ilyen iható filtert ittam már kávézóban Ami elég kellemetlen ha kifizet az ember majdnem egy ezrest
-
Bazsee71
őstag
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VR topik
- Revolut
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SSD kibeszélő
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) pacific costarica- na ez volt a legjobb nem filter pöri, stb.