Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
válasz
Surda-
üzenetére
Még most volt időm olvasgatni, de eddigre a többiek már írták a megoldást.
Bakker úgy előadtad, hogy már én láttam a lelki szemeimmel, ahogy olvadt gumi csöpög a fejből...
Szerintem az enyém is, meg valószínű mindenkié majdnem ugyan így néz ki.
Max nálad valamivel bibisebb volt a tömítés.
Ha zavar, akkor vegyél bele szilikon tömítést, azzal nem lesz gond. A barista szaküzletben 790.- penyász. Az jó puha, tovább is bírja.(#48118) TVnet

-
kozsy18
tag
válasz
Surda-
üzenetére
Elmondásból arra számítottam, hogy mindenhova kifolyt a tömci.
Ezt szerintem le tudod szedni acélgyapottal. Festékboltban/barkácsboltban lehet beszerezni, sokkal finomabb szálú, mint a konyhai rettenet.
Gyakorlatilag ráégve nincs, ezek az anyagok 110-140 fokon képlékenyek (amennyiben termoplaszt), degradáció 200 celsius fölött jellemző. A képlékeny állapot elérése és a nagy felületi nyomás miatt csak adhézió van, beletapadt a felületi egyenetlenségekbe. Ezt mechanikai úton tudod a legegyszerűbben eltávolítani.
Oldószerezni meg valószínűleg fölösleges, mert javarészt vegyszerállók. -
gubabela
senior tag
válasz
Surda-
üzenetére
Annyira nem néz ki rosszul, azt hittem, hogy rendes darabok olvadtak rá, nem ilyen kis nyomok vannak, bár a krómozás már eléggé eltűnt. Citromsavazni próbáltad? (jó tömény oldat, fogkefét belemártod, megsúrolod, kicsit hagyod rajta és megismétled) Lehet, hogy lehoz valamit. Bár ilyen nyomok nekem is vannak a fejen, de se szaga nincs gőzöléskor vagy főzéskor, se ízben nem érzékelek semmi bántót.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest