Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
Szerintem minden tesztelő véleménye számít, és ezt tényleg nem udvariasságból mondom. A hobbi kávézásban mindig kialakul egy rutin, és egy új termék ezt "borítja" valamennyire. Tehát úgy gondolom, ha valaki kézhez kapja, legalább egy hét kell, hogy az ezzel történő darálás is rutinná váljon. Akkor már tud valamiféle véleményt formálni, hogy ez bejön-e neki, vagy nem. Ebbe az ízbéli megítélés is beletartozik, ahol mindenképpen kell többféle kávé, hogy ez kibontakozzon. Pláne, hogy itt a fordulatszám is változtatható, és például az is érdekes információ, hányan éreznek különbséget ízben, ha ezt is változtatják.
Úgyhogy ez a teszt tényleg valamennyire meló, nyűglődés, tehát én köszönöm, ha valaki bevállalja. Az idő faktor persze kérdés, nem tudom most megsaccolni, mennyi idő alatt pörög le egy ilyen sorozat. Előbb - utóbb azért dönteni kell, lesz-e folytatás.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED monitor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest