Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
A ket gepet azert nehez osszehasonlitani, mert Saeco eseteben benne van a daralo fukcio is amit Gaggia eseteben kulon kell venned.
A daralo kb 35 tol indul ha elektromos vagy kezi tekeros is jo lehet azt nem tudom mennyi talan 8 korul.
Amugy minosegben felhasznalt anyagokban nem lehet egy lapon emliteni a kettot.Igazabol ha ennyire bele akarsz maszni a dolgokba irany a kavekorzo ott nagyon sok okossagot lehet olvasni, en is onnan tanulok, raadasul hasznalt gepeket is arulnak egy classic 45e korul megkaphato es az otthoni hasznalatra sztem minden igenyt kielegit.
-
Ariadne
őstag
Irodai Saeco-t javító emberek azt mondták, hogy ma már nem olyan tartósak az új gépeik, mint régen voltak. De ez irodai szinten értendő, ha legközelebb jönnek
, megkérdem, mit szólnak a házi használatúakhoz.Egyébként én egy kapszulás Nespressót tervezek venni, az is 60k körül van, és nekem kifejezetten ízlett a kávé belőle, a kapszulában őrölt és vákuummal lezárt valódi kávé van. A párnás kávék viszont borzalmasak, és ez a hangya alakú Dolce Gusto sem valami jó. Kapszulás Lavazza van az irodában, azt meg kellett szokni, de tkp nem olyan rossz.
Persze tény, hogy ezek nem egy kategória a valódi kávéfőzőkkel, de mivel emberem nem iszik kávét, egymagamra rég elmenne az aromája a valódi őrlős kávénak, mire elhasználnám...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Atlas + Vostok 55mm rudak + 245kg tárcsa
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, megkérdem, mit szólnak a házi használatúakhoz.