Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ronin s8
üzenetére
milyen csodát? ez egy 3800 dolláros gép újonnan, gs/3-hoz szokták mérni, ki ezt szereti, ki azt (tudom, ez már mind hülyeség, pont a giotto a jó szint). úgy csinálsz, mintha agyilag megborultam volna, amikor épp rákattantam, de legalább olvass utána egy kicsit...
vagy ha téged ilyen nagy számok és fura, tudományosnak hangzó angol szavak győznek meg, akkor 8,5 kilós saturated grouphead, kb. 0,1 fok intrashot hiszterézis, a portafilter majdnem 700 gramm. nehezebb a giottónál, tehát jobb, ilyen egyszerű ez. cserébe majdnem olyan ronda, bár ez is relatív, nekem tetszik a kompakt mérete, nem bánom, hogy műanyaggal borított a fej (nem égetem szét magam és pláne a gyerek sem) stb.
ha azt mondod, hogy tök fölösleges és elég egy gaggia, csak helyeselni tudok, de ez a gúnyolódós duma állatira nem kell. kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- PLC programozás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Df83v2 választható késekkel
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest