Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
a papírpohár tényleg qrva szar volt!
viszont ezennel megkövetem magam
, ugyanis direkt sírtam datee-nak is, hogy vegye lejjebb a hőt a gépen. ezexerint szintén nem alaptalanul, és nem csak arról van szó, hogy a papírpohár megtévesztő. elég sok kofit ittam már azért itthon én is és érezni, amikor egy kávé túl forró. sőt, konkrétan ha forró, akkor a legritkább esetben nincs túltolva, inkább csak meleg szokott lenni, bőven azonnal iható.SiD-nél is csak egy fokot tudtam lealkudni a GS/3-nál, de ott mondjuk más volt a helyzet, mert egyrészt saját gép, másrészt ott ittuk a kiállítás legjobb kávéját így is. azért megnéztem volna 89 fokon is, kíváncsi vagyok

-
bl4ze
veterán
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Kálmán : ma hivatalosan leiratkoztam az oldaladról, nehogymá' a te értékrended , világod szerint "zizegjek" meg minden. folytasd tovább bátran a gyerekes viselkedést, belemagyarázást, erőltetett humorizálást - good luck, have fun!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Plazma TV topic
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Pánik a memóriapiacon
- Temu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ugyanis direkt sírtam datee-nak is, hogy vegye lejjebb a hőt a gépen. ezexerint szintén nem alaptalanul, és nem csak arról van szó, hogy a papírpohár megtévesztő. elég sok kofit ittam már azért itthon én is és érezni, amikor egy kávé túl forró. sőt, konkrétan ha forró, akkor a legritkább esetben nincs túltolva, inkább csak meleg szokott lenni, bőven azonnal iható.