Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Normális, csak nem a késztermékben. :-) Lehet persze benne, de mondjuk "nagyon sok"--ahogy írod--azért nem kellene.
Gene-vel nálam is pernyés maradt sokszor, de a naggyal már lényegesen jobb a helyzet.Erre a mi döglik hamarabbra már nem merek semmit mondani, miután múltkor kinyitottam egy +1hónapos világos Sidamo-t és marha jó volt. Az döglik gyorsan, amit ha kinyitsz akkor azt tapasztalod, hogy gyorsan megdöglik. :-)
Nekem a legkirívóbb ilyen élményem jópár éve a Carraro 1927 blend volt, nyitáskor akkorát szólt mint egy atombomba, aztán 3-4 nap múlva teljesen leült. Akkor azon emlékszem hogy nagyon meglepődtem, de van ilyen. Hordós Illy is hasonló.De erre eléggé kis rálátásom van, mivel nemigen veszek semmilyen kávét, nincs tapasztalatom erről.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest