Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
razzorr
üzenetére
Napi 10 kávé körül fogyasztáshoz cégeknek szerintem a legegyszerűbb (ha van hely neki) egy sima érmés nagy automata gép. Nálunk majd egy évig az volt. Mivel belső használatban volt és nem egy aluljáróban ezért normális (55ft egy presszó) árban adta a kávét. Meg lehet dumálni,hogy ne adjon poharat és úgy még lehet faragni az árból.Lehet teát, levest,hideg italt kérni bele amit akartok. Nincs küzdelem a kávé pénzel a karbantartással. Nem mondom hogy hiper -szuper kávét főz de legalább nem porkávé. Mi összehaverkodtunk a szerelő/karbantartó ürgével szinte minden héten cserélte a szemes kávét+ beállította egész jól nekünk. A kihelyezés havi 200 adag körül ingyenes,csak a rezsi díjat kellett állni amennyit a gép fogyaszt.
Egy ideig volt előtte Lavazza Blue kapszulás is a cégnél ott jobb volt a kávé minősége de 80-90 Ft forintra jött ki egy adag presszó. Igazából ott a gond az volt, hogy mindig kellett egy "pénztáros" aki szedte a pénzt és intézte/figyelte mikor kell utánarendelni.Cégekhez én kapszulásból a Lavazza vagy az Illy gépeket mondanám a tchibo, dolce gusto, martello gépek otthonra valók. Nem a napi 20 kávéra vannak tervezve. -
soldier2
őstag
válasz
razzorr
üzenetére
Az általad említett Dolce gustorol és Tchiborol is volt 1-1 vélemény. Nem sok, de sokkal többen nem használják ezeket.
HajTömeg: írtam én is, de sajnos azt is tudom, mennyire nehéz volt rávenni a kollégákat egy munkahelyi gépre való beruházásra. Egy ötvenes a podos gépre vsz nekem sem ment volna, eddig már vissza is jött volna az ára. Ha elromlik a kis Tchibo, majd nekifutok még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest