Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Erre a célra vennék egy kis karost, valami nyomásfokozós Delonghit. Tök jókat főz, nem hőhiányos.
-
kmarci25
veterán
válasz
balazs1956
üzenetére
Teljesen más kávét főz a két készülék. Bár Nespresso kapszulás van itthon, de én is vettem tölthető kapszulát, háááát... Párszor próbáltam, nem jött be. A Bialettivel nem tudsz eszpresszót csinálni, de jó kávét igen. A technikát illetően ott a youtube a többi meg csak rajtad múlik. Úgyhogy én egyértelműen a Bialettit javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Tőzsde és gazdaság
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ózongenerátor a háztartásban
- Arc Raiders
- Airsoft
- iPhone topik
- Hosszabb játékmenet bemutatót kapott a Death Howl
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás