Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én egy ideig rizstejeztem, aztán elengedtem azt is, inkább több mézet teszek bele és nem annyira töményre főzöm. Méznél gesztenyét érdemes venni, az a legjobb. Most ittam a napokban cappucinot, az jó volt, de emésztés szempontjából nagyjából ez a határ, amit még elbír a rendszer talán havi egyszer. Vettem habosítható zabtejet is valamikor, de az sem jött be, illetve lecitinnel is kísérleteztem, hogy hátha tudok házilag rizstejet habosítani, de nem jött össze. Egyelőre most nem erőltetem, majd ha lesz keret rendes ipari gépekre ilyen téren meg akkor talán nagy üzemben is csinálom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás