Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
persze én is így gondolom,eddig a képketből a normális daráló hiányzott,tehát a bosch körkéseshez próbáltam alkalmazkodni.alza arabica van itton(bár pont ma néztem van most nekik pár új más sajátmárkás is,valaki próbálta már?) illetve lidl-ös új barista(az ikeások sajna most fogytak el)
majd ezektől eggyel jobbakkal is szeretnék próbálkozni (kávékkal) de még nem tudom művel érdemes.
de most gondoltam mindent az alapoktól kezdek jobban,próbálok osszeszedni egy részletes alapot hogy aztán tudjak próbálkozni.
gondolom próbálhatom a szimplát is így kevesebb kv fogy bár azt figyeltem hogy a szimpla kosár űrtartalma szerintem több mint a dupla kosár fele😃 néhány grammal férhet csak bele kevesebb ahogy próbalgattam,na nekem még ezek a dolgok is furák 😃 -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az ízlelés további sok hónap. Nekem legalábbis az volt a legnehezebb része a teljes folyamatnak, és továbbra sem tudok magabiztos lenni pusztán íz alapján (ha abból kell visszafejteni egy hibát).
Ellenben az illat az irgalmatlan pontosan kiadja nekem - amikor egy etiópnak megjön az a (szerintem) jellegzetes virágos / gyümölcsös illata, na akkor összeállt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- SSD kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- E-book olvasók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Oral-B IO5 Duo fogkefe pakk
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Jackson elektromos gitár
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás