- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#49155328 #3559 üzenetére
Tegnap még este is felröhögtem a párbeszédeteken...
Ma megkóstoltam amit egy Dolce Gusto Krups KP130831 gép főz, jobb mint amire számítottam, töltöttem hozzá kapszulát saját pörkölésből, filterpapírral, egész jó lett, amit automatával főztem belőle, ahhoz képest kiegyensúlyozottabb, úgy tűnik az automatám hőhiányos vagy túl nagyot ingadozik főzés során.
Nöhmal Tiramisu kapszulát is kóstoltam, a gyári utasítás 2-es a tejporos, 4 a kávés kapszulára, pedig úgy látszik még marad a tejkapszulában bőven tejpor, 4-esre engedve a tejest és 2-re a kávés kapszulát nagyon jó az eredmény, nem gondolom hogy jó ötlet hosszan főzni a kávét, céges kapszulásnál is az jött be ha üresen engedtem forró vizet a rövid kávéhoz americanonak, a hosszan átfőzött kapszula döglesztően csípős keserű. Volt.
Szóval ez a Krups DG főző tök jó, ki fogom próbálni az alu nyomásfokozós trükköt is. És lehet hogy bohóckodás, de én automatával is rengeteget bohóckodok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, tartozékok
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad - NO LIMITS
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral +táskával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest