- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
válasz
Halley #12042 üzenetére
"Az világos hogy Magyarországon sok helyen ihatatlan a csapvíz, ezért sokan ásványvizet vagy szűrt vizet isznak." Egyetlenegy kisebb szeglete van az országnak ahol "ihatatlan" a csapvíz, a Viharsarokban és környékén ahol kicsit magas az arzéntartalma a víznek. A lakosság túlnyomó többsége hozzáfér iható csapvízhez. És a túl kemény víz nagyon elnyomja mindenféle ital és étel (kávé, tea, leves) valódi ízét. Persze ha neked ez jön be akkor miért ne...Anélkül hogy kipróbálnád senki se fogja megmondani neked hogy melyik a finomabb számodra. De kávégépbe azért én nem öntenék nagyon kemény forrásvizet.
-
kchris78
veterán
válasz
Halley #12042 üzenetére
[link] A Bükk _eléggé_ karsztos. Konkrétan barátomtól tudom hogy Tapolcán (nem a Balaton melletti
) komoly vízkőtelenítéses víztisztítás működik mielőtt beleengednék a vizet a vízhálózatba különben szépen elvízkövesedne az egész... (arra nem merek megesküdni hogy fordított ozmózisos jellegű a technológia csak "kicsit" nagyobb méretekben, de mondta hogy elég modern megoldás a brutális ásványi anyag tartalom miatt) Forralj fel egy liter vizet és nézd meg mi csapódik ki a lábas falán - alján!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest