Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
pető bá'
üzenetére
Mindig megkóstolom simán, de nem vagyok akkora szakértő. Viszont cappuchinóként ízlik, de vannak nálam hardkórabb presszós ismerőseim akiket hívók kóstolásra. Volt, hogy ugyanazzal az örlőbeállítással telejsen más mennyiség jött le. Csak eleinte nagyon távolról indultam 35-40 klikk, de rájöttem az túl durva. Ez a 30 környéke lesz a jó ehhez a közepesen sötéthez. De most, hogy megvan az örlőbeállítás jöhet a gyakorlás, hogy le tudjam hozni mindig ugyanazt a mennyiséget ugyanannyi idő alatt.
Nem aggódóm túl, csak szeretném megtanulni és minél jobban kitapasztalni mi, miért van. Közben figyelgetem a nyomást is, pl. 28 klikknél már 12 bár fölé is szökött, szóval azt már látom, hogy túl sok lesz neki. De voltak olyan shotok, ahol szépen jött 9-10 báron.
Amúgy élvezem ezt a fajta kísérletgetezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás