- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
RetepNyaraB #11811 üzenetére
Nekem az időknél is jónak tűnt a K2, illetve 14 perctől az összefoglalót is érdemes megnézni.
K4/6-nál még kisebb a lépcső, de a C3 esp-vel szemben szerintem egyértelmű (több teszt alapján, de ez talán a legkerekebb).
K2 140 lépcsőben állítható kb.latti, köszi!
Amiatt is gondolkoztam, higy mondjuk a nano bevinatosnál nem.ragadna fel a pogi 3/2szer, de ha szűrőt.rakoonrá, azt mindig ki kellene szednem valahogy (egyébként a szemetesbe lendítem egyből a zaccot, a knock boxot elajándékoztam).skilleeer: Vegyél válogatást (valószínűleg a pörkés is friss lesz kávés oldalról véve).
-
skilleeer
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #11811 üzenetére
K6 drágább kb ~10€-val mint az akcijós timemore c3 esp pro. A K2 pedig olcsóbb 20-szal
Nem tudom a márkát, talán az Aldis csodagép. Víztartályos, gőzölővel, ""15 bar"" nyomást tud (ebből következtetek, hogy a 9-et biztosan tudja a presszóhoz)
Akkor valami brazil / etióp /kolumbia szerűségeket keressek? Van ajánlott allrounder típus/márka?
Freiből ilyenem van, ez is szutyoknak számít? Az ízét szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest